کسی اینجا آنلاین بازی می کنه؟؟
نبینم به Lancer چیزی بگیمیشه یه عکس دیگه از درش بذاری"؟
راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه!![]()
کسی اینجا آنلاین بازی می کنه؟؟
نبینم به Lancer چیزی بگیمیشه یه عکس دیگه از درش بذاری"؟
راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه!![]()
میشه یه عکس دیگه از درش بذاری"؟
راستی ماشینت چیه؟ یه کم شبیه مکعبه!
البته ماشین من نیست ... سیو یکی از دوستان بود .نبینم به Lancer چیزی بگیبله . Lancer Evolution هست ... به نظر من بهترین ماشین موجود توی Need هست
هندلینگش فوق العاده ست
یادتون میاد گفتم Carrera به درد چلنج از نوع انهدامی نمی خوره ، خب من با این ماشین منهدم می کردم ماشین پلیس ها رو
هر وقت توی هر مرحله ای گیر می کردم ، می کشیدمش از پارکینگ بیرون ! مرحله ی مورد نظر رو له می کردم ، دوباره می بردمش توی پارکینگ
حیفه برای مسابقات معمولی ازش استفاده کنی
فردا یه عکس واضح تر میزارم .![]()
توی تمام NFS بهترین هندلینگ رو دارههندلینگش فوق العاده ست
ولی من Clio V6 خودم رو خیلی دوست دارم
نه SLR بودماشین نفر دوم بلک لیست رو هم دوست دارم . ا ئو دی بود ؟
الان باهاش Race دارم![]()
Last edited by Viren; 20-08-2008 at 02:00.
درسته ... ماشین خوشگلی بود به نظرم ... مخصوصا جلوش ولی اصلا نمیشه باهاش رانندگی کرد .نه SLR بود
الان باهاش Race دارم![]()
موفق باشی ... یادم میاد مپ های پیچ در پیچی داشت ... یکم اذیت شدم سرش .
سعید جان سیو ها به دردت خورد ؟
اگه تست کردی بگو کجاهای بازی بود .
بابا غیرت!!!نبینم به Lancer چیزی بگی
من دیشب رفتم آخرین ماشین رو که یه پورشه هست رو خریدم. یعنی بین دو تا آخری مونده بودم و با هرکدوم یک Quick Race دادم ببینم کدوم بهتره که دیدم پورشه بهتر بود. خلاصه اومدم ارتقاعش بدم پول کم اوردم! بعد هم بیخیالش شدم و گذاشتم تو پارکینگم خاک بخوره تا پول گیرم بیاد!!
از نظر من بهترین ماشین پورشه 911 هست!عشقه منه! هم خوشکله هم من به دست فرمونش عادت کردم!!
![]()
![]()
راستی اون دوستی که میخواست لن بازی کنه کارش درست شد؟
بهترین ماشینش فقط Lamborghini Murcelago و آخرین بنزی که بهت میده ( اسمش یادم نیست )
Ford Mustang هم خیلی خوبه ولی واسه Drag .
مشکل هم نیست تو میری دنبال مشکلراستی اون دوستی که میخواست لن بازی کنه کارش درست شد؟
هنوز هم رو حرفم هستم با اینهمه ماشین ماشین دختر تو شون بهترین بود حال کردم مخصوصا آخرین بار که ارتقا میدی دیگه غول میشه
Only RX8
تو صحفه ی قبل گفتم ... شوما با هر دو سیوت بای رو تموم کرده بودی !!! ما هم فقط رفتیم با ماشیناتون یکم شهر رو گشتیم و از مناظر طبیعی لذت بردیم .سعید جان سیو ها به دردت خورد ؟
اگه تست کردی بگو کجاهای بازی بود .
سرعتش فوق العاده ست ... هندلینگش هم همین طور ولی من چون از قیافش خوشم نمی یومد ازش استفاده نمی کردمهترین ماشینش فقط Lamborghini Murcelago و آخرین بنزی که بهت میده ( اسمش یادم نیست )در دنیای حقیقی هر کی می خواد بگه خر پولم میره لامبورگینی می خره !
![]()
در مورد سیو ها ببخشید چون مال خیلی وقت پیشه .
در مورد لامبورگینی هم نه دیگه اون خز شده ! الآن هرکی خرپوله میره بوگاتی ویرون میخره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)