سلام بیاین تو
سلام بیاین تو
چون دیدم تاپیکی در مورد wii نبست گفت یه تاپیک درست کنم
wii کنسول خوبیه. هر چی باشه از ps3 باحال تره و بازیهای قشنگی هم مثل super smash bros و super mario galaxy داره.
منخودم طرفدار nintendo هستم. به نظرم sony در برابر wii فعلا حرف زیادی نداره، البته فعلا تا وقتی که قیمت ps3 بیاد پایین و بیشتر جا بیفته. اما microsoft چرا.
من شاید این تابستون wii بگیرم شاید هم x360.
می گم منم می خوام WII بگیرم قیمتش چنده؟نوشته شده توسط imakbari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
wii=249$
250 هزار تومان چه خوب زبانش us یا jنوشته شده توسط RAY-MILAD-007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من us می خوام کسی سراغ داره نو و اک؟
به همین ارزونی!نوشته شده توسط MohammadZero [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت جهانیشه
زبان j: ژاپنی
زبانus:انگیلیسی
مقایسه:
مزایای j:
قیمت ارزان
مشکلات:
منو ژاپنی و آپدیت سخت
مزایا us:
منو انگلیسی و بازی های بیشتر
معایب us:
قیمت حدود 100000 تومان گرونتر از j
قیمت us: حدود 450 تا 500
قیمت j : حدود 350 تا 400
بیشتر بازی های j ژاپونیه ولی می شه زبانش رو عوض کرد و همینطور ریژیون بازی هارو عوض کرد
به نظر من تنها مشکل این کنسول اینکه از بازی GTA IV پشتیبانی نمیکنه وگرنه کنسول خیلی خوبیه...
در ضمن دوستان PS3 الان حرفی برای گفتن در مقابل Wii نداره ولی چند روز دیگه که هم قیمتش اومد پایین هم بازیهاش کپی خور شد Wii از این جنگ حذف میشه...
فعلا بهترین انتخاب X360 هست. البته اگه میخواین با برطرف شدن مشکلات PS3 و اوج گرفتنش کنسولتون کم نیاره برین سراغ X360-Elite که باحاش حال کنین...
عزیزم قیمت us حدودا بین 400 تا 350 و قیمت j هم بین 300 تا 250 هست که بستگی به نوع چونه زدن شما با فروشنده داره!نوشته شده توسط amirrasa kateb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواستون باشه یه وقت بیخودی گرون بهتون نندازن...
من يه wii گرفتم نميدونم منوش ژاپنيه يا چيني ولي هر كار ميكنم انگليسي نميشه چكار كنم؟البته يه سال كار كرده 260 تومن خريدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)