سلامنوشته شده توسط Dr.Hamiid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید کنسولتون رو ببرید فروشگاه نکست جن براتون کپی خور کنند.
Nextgen.ir
موفق باشید
سلامنوشته شده توسط Dr.Hamiid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید کنسولتون رو ببرید فروشگاه نکست جن براتون کپی خور کنند.
Nextgen.ir
موفق باشید
شما اول تلفنی ازشون بپرس ببین این بازی رو دارن (چون بعضی از بازیها رو تو سایتشون نمیذارن)نوشته شده توسط rb97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو هم که ازش حرف زدین دیسکش خراب بوده یه خالی بسته که خودشو لو نده!
اگه پرتو هم این بازی رو نداشت یه سری به این قسمت سایت Next-Gen بزن:
تلفنی هم بهتر به سوالتون جواب میدن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
66958764
خواهش...!نوشته شده توسط rb97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه بازم مشکلی بود در خدمتم.
سلام.
میشه یه کم درباره کپی خور کردن وی توضیح بدید؟ اصلاً چجوری کپی خورش می کنن؟ مثل دی اس براش حافظه میذارن؟
سلامنوشته شده توسط imakbari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم، 2 روش برای کپی خور کردن Wii وجود داره؛ یکی استفاده از مدچیپ در کنسول هست که بصورت سخت افزاری این عمل رو انجام میدیم، دوم روش نرم افزاری softmoding که نرم افزاری انجام میشه و راحت تر هست.
موفق باشید
نوشته شده توسط X-Volt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا مشکل دیگه هم هست:
1. یک بازی معرفی کنید که علاوه بر اینکه پر هیجان و پر حرکت هست به درده کل کل هم بخوره مثلا رکورد زدن
2.فوتبال wii رو چطوری بازی میکنند؟ اصلا به درد میخوره؟
ببخشید من جواب می دم!!
1.rayman raving rabids 1 , gameparty , warioware smooth moves
2.فوتبالش از نظر من مسخرس من خودم زیاد بازی نکردم با a پاس می ده برای شوت هم باید wiimote رو به جلو حرکت بدی و ...
کلا بی خیال!
بازیهایی که آقا امیر زحمتشو کشیدن همون بازیهایی بود که منم میخواستم بگم...نوشته شده توسط rb97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من با مسخره بودن فوتبالش موافق نیستم، کلا نمیشه با Wii-Remot بعضی از بازی ها رو درست کنترل کرد ولی با دسته های معمولی خود Wii فوتبال بازی کردن باهاش خیلی میچسبه! (منظورم این دسته هست)
ميشه لينك امالوتور و رمهاش را بگذاريدنوشته شده توسط p3yman_xl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)