سلام دوستان میخواستم wii بگیرم اما نمیدونم جه ریجنی بگیرم کدوم بازیاش بهتر گیر میاد وی با قیمت مناسب و کیفیت خوب کجا پیدا میشه ایا بازیهایj زبان ژاپنی هستند ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان میخواستم wii بگیرم اما نمیدونم جه ریجنی بگیرم کدوم بازیاش بهتر گیر میاد وی با قیمت مناسب و کیفیت خوب کجا پیدا میشه ایا بازیهایj زبان ژاپنی هستند ؟؟؟؟؟؟
سلام...نوشته شده توسط tophigh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین ریجنی که میشه برای Wii تهیه کرد همون ریجن US هست، چون تو ریجن J شما با منوی کنسول مشکل پیدا میکنین (برای اینکه تمام زبان منوش ژاپنی هست که اصلا نمیشه ازش چیزی سر درآورد)
بازیهای Wii مثل بازیهای X360 نیستن و تمامشون از ریجن Free یعنی همون ریجن آزاد پشتیبانی میکنن!
البته با یک راهنما میشه با منوی J دستگاه آشنا شد، ولی کلا ریجن US به صرفه تر هست...
یکی از فروشگاه های معتبر ایران در زمینه فروش کنسول، لوازم اضافی و بازی فروشگاه پرتو هست. (من خودم از این فروشگاه بازی میگیرم)
موفق باشی...
تا چند وقت دیگه ریجن وی معنی ندارهنوشته شده توسط X-Volt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب البته تا جا افتادن این موضوع 3،4 ماه وقت لازمه...! (تازه اگه شایعه نباشه)نوشته شده توسط amirrasa kateb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به غیر از BC منبع دیگه ای نداری؟
قیمت این کنسول با ریجن Us و چیزهای دیگش 470 هزار تومان است .
الان یک کاستم فایرمور اومده که می تونه دی وی دی رو دامپ بکنه این یعنی اینکه در آینده امکان این هست که بلایی که سر پی اس پی اومد سر وی هم بیاد و با کاستموم فایرمور می تو نید هر بلایی رو سر وی بیارید مثلا ریجنش رو عوض کنید زبانش رو عوض کنید چک فایرمور بازی رو وردارید و کلی کار دیگه
در ضمن منبعم همون سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه من us هست کسی میدونه از کجا میتونم mario galaxy رو پیدا کنم که تو دستگام اجرا شه؟
ببخشید شماره پرتو گیم چنده دستگاه که میفروشه چیپ هاش سالمند بازی ماریوگالاکی سوپراسماش اجرا میکنه
دستگاهی که این شرکت وارد میکنه قطعا از استانداردهای کافی برخوردار هست چون شرکت معتبریه...!نوشته شده توسط tophigh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نیست از Parto-Games طرفداری کنیم اینجا جای بحث در مورد کنسول Wii هست. شما هم اگه میخوای ازش خرید کنی بهتره اول یه سری به سایتشون بزنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این اتفاق افتاده باشه باید همه برن کنسولشون رو بریزن دور...!نوشته شده توسط amirrasa kateb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اونوقته که باید هر یه ماه یکبار 20 تومان بدی تا دستگاهتو آپگرید کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)