باتشكر از راهنماييتون . ممنون.
باتشكر از راهنماييتون . ممنون.
با سلام
من همین روش رو امتحان کردم و ویندوز XP رو به راحتی در کنار ویندوز ویستا نصب کردم و منوی بوت هم درست شد.
اما چند مشکل وجود داره:
1- در منوی بوت، امکان انتخاب نحوه لود ویندوز XP (مثل safe mode , ...) وجود ندارد.
2- قابلیت تعمیر از منوی بوت ویندوز ویستا حذف شده است.
3- در صورت Hibernate شدن سیستم، پس از روشن کردن لپ تاپ همون ویندوزی که خواب زمستانی توش انجام گرفته، لود میشه!!! در صورتی که نباید این طوری باشه.
![]()
0- دوست عزیز با سرعت پایین سایت و دسترسی محدود کاربران ، اصلا نیازی نیست که کل تاپیک رو نقل قول کنید ! این دیگه چه کاریه !!!
1- مسلمه که نیست ... کلا اینطوریه .... پیشنهاد میشه برای safe mode دکمه F8 رو بلافاصله پس از انتخاب ویندوز XP فشار بدید
2- امکان تعمیری وجود نداشت ... اون تست مموری بود و هنوز هم هست. کلا این روش بوت منوی عادی ویستا رو برمیگردونه و هیچ مشکلی هم پیش نخواهد امد و هیچ تفاوتی هم با حالت ویندوز ویستا بعد نصب XP نخواهد داشت
3- چطور باید باشه ؟ گفتم ه هیچ ربطی نداره چون هیچ فرقی بین بوت منوها نیست
Registered user کارت خیلی درسته! ای ول همشهری
یه سوال خیلی ابتدایی داشتم![]()
دیدم نداستن و پرسیدن بهتر از ندانستن است...
من این دیسک رو تهیه کردم اما وقتی می خواد باهاش بوت بشه اون جمله که کلیدی برای ورود به ... نمیاد .تنظیمات ستاپ هم تنظیمه که با دی وی دی بوت بشه ...
با F12 هم نشد![]()
![]()
سلام عزیز.من یه مشکل خیلی بزرگ با نصب xp دارم.اونم اینه که وقتی cd xp رو بوت می کنم وسط همون مرحله ی اول که داره driver ها رو لود می کنه سیستم هنگ می کنه.حالا من چی کار کنم؟؟؟
در ضمن مدل نوت بوک من هستV5-1030
1- باتری رو برای چند دقیقه در بیارید و دوباره جا بزنید
2- دیسک ویندوز رو عوض کنید و با یک سی دی یا نسخه دیگری تست کنید
3- این مرجله کمی طول می کشه ... عجله نکنید
اگر در boot option باز هم نمی تونی بوت کنی ، پس هنگام ساخت سی دی دانگرید شده در آموزش ، دکمه Bootable disc رو فراموش کردی بزنی ... یکبار دیگر مراحل را دقیق تکرار کنید
![]()
من سوني cs118 دارم كه تازه خريدم و متأسفانه ويندوزش غيرفعال شده و باز هم متأسفانه ازش بك آپ نگرفتم ميخواستم ببينم از كجا ميتونم دي وي دي ريكاوريشو تهيه كنم ؟ كسي نداره ؟ ثواب داره به خدا
هنگام بوت دکمه f10 رو بزنید تا وارد سیستم ریکاوری از روی هارد سونی بشوید ... اگر راه نیفتاد ، هیچ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)