لطفا بهترین کانفینگ مدل xps1530 را با ذکر قیمت اعلام کنید
ممنونم
لطفا بهترین کانفینگ مدل xps1530 را با ذکر قیمت اعلام کنید
ممنونم
بهترین کانفیگی که در حال حاضر توی پاییتخت دیدم :
DELL XPS M1530
intel core2 dou - 2 GHZ - 4 MB L2 cache - FSB 800 santaroza
3.0 GB RAM DDR2
250+ GB HDD
15.4" WXGA HD Bright
1024 MB Nvidia Geforce 8600M GT with 256 MB dedicate memory GDDR3
BT
WIFI
MODEM
WEBCAM 2 MPixel
DVD RW
Vista
HDMI output
آخرین قیمت : 1.755.000 تومان با گارانتی های مختلف ایران ( حد میانگین)
این کانفیگ باطریش 9cell هست یا نه؟نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر .. 6 سلولیه ... اما دیدم بودم قبلا با 9 سلولی هم موجودی که دیگه الان نیست و حدود 70 هزار تومن گرانتر بود
register عزیز ممنون از راهنماییات.اما یه سوال.یکی میگفت اگه دستگاهو جلوت باز کرد اون دیگه مال تویه و قبول نمی کنن اگه نخواهیش.چجوری باید اول کار طی کرد تا این مشکل بوجود نیاد؟ممنون.نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونمنوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این واقعا ایرلندیه؟
منظور منو که کاملا گرفتی؟!
آخه من یه ایرلندیشو قیمت گرفته بودم از تهران البته دوستم گرفت گفته بود 4.700 ،که شاخ در آورده بودم
اینا واقعا روی مادربوردش هم made in irland زده؟
چون نمیخوام اسمی از چین یا بدتر توش باشه
چون یه مدل دل 1501 شنیدم 1.700 ولی بجز آدابتور همش یا ژاپنی بود یا ایرلندی یا تایوانی
Last edited by hamed1987; 13-04-2008 at 13:36.
همچنین حرفی مسخره هست چون در جعبه همشون بازه ... واگر اشکالی داشت واقعا باید بخریش ... حاضری قبول کنی پول بدی بالای اشکال سیستم ؟ من که حاضر نیستمregister عزیز ممنون از راهنماییات.اما یه سوال.یکی میگفت اگه دستگاهو جلوت باز کرد اون دیگه مال تویه و قبول نمی کنن اگه نخواهیش.چجوری باید اول کار طی کرد تا این مشکل بوجود نیاد؟ممنون.
البته چیزایی که من نوشتم هم اینقدر سفت و سخت نگیرید ... از بعضی موارد جزئی هم میشه چشم پوشی کرد
بلی... XPS ها فعلا ساخت ایرلند هستند ... مالزی به ندرت دیدممنونم
راستی این واقعا ایرلندیه؟
منظور منو که کاملا گرفتی؟!
آخه من یه ایرلندیشو قیمت گرفته بودم از تهران البته دوستم گرفت گفته بود 4.700 ،که شاخ در آورده بودم
اینا واقعا روی مادربوردش هم made in irland زده؟
چون نمیخوام اسمی از چین یا بدتر توش باشه
چون یه مدل دل 1501 شنیدم 1.700 ولی بجز آدابتور همش یا ژاپنی بود یا ایرلندی یا تایوانی
4.700 ؟ XPS M2030 نبوده ؟!!!
روی مادربرد که نزده ... اما زیر دستگاه و روی جعبه زده... در ضمن دل XPS تقلبی ندیدم ... شاید استوک و دست دوم باشه اما تقلبی خیر ! چینی نداره که ... خوشبختانه 99 درصد بازار اصلیه
دل 1501 سی پی یو AMD هستند فکر کنم ... رده های پایین ساخت چینه ... در ضمن ماکزیمم این مدل 1 میلیونه نه 1.700 ! همه آداپتورها و باطری ها هم چینی اند
سلام
می خواستم بپرسم نظر شما در مورد این لبتاب چیه ؟؟ من نهایتا میتونم 1 تومن خرج کنم آیا گزینه بهتری هست؟( فقط amd)
HP Pavilion dv6704-nr
[CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual-Core(TK57)1.9GHz / CACHE: 1MB / FSB: 1600MHz / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 160+ GB SATA / LCD: 15.4” XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce Go 7150M - 559MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.7 Kg / Windows Vista Home Premium/]
قیمت 950
ممنون
Last edited by علي1800; 14-04-2008 at 14:36.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)