سلام ببخشید کسی می دونه asus m60j با cpu core i7 چه شرکتی داره
اگه قیمتش می دونید بگید ممنون میشم
سلام ببخشید کسی می دونه asus m60j با cpu core i7 چه شرکتی داره
اگه قیمتش می دونید بگید ممنون میشم
قيمت لب تاپ در تركيه از ايران كمه يا نه ؟
سلام
دوستان چند مدل لب تاب معرفی کنید با مشخصات زیر
hardware god
blue ray disk
hdd250-350gb
lan-webcam -modem
lcd 15"
usb2-3
ram 4 - 6
cpu 2.8 - cori5-7
اگه شما مشخصات بیشتر داشتید ممنون با تشکر
Last edited by sohiel742; 16-01-2010 at 12:50.
FW590 GJB2.6-3MB-FSB10666GB320DVD RW16.4 WXGA4650 ATIنوشته شده توسط sohiel742 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FW590 GIB2.6-3MB-FSB10664GB250DVD RW16.4 WXGA4650 ATI7-H
FW590 GKB2.8-6 MB-FSB10666GB320DVD RW16.4 WXGA4650 ATI
FW490 JGB2.88-6MB-FSB 10664GB320Blu-ray16.4 WXGA4650 ATIVISTA-B
همونطور که میبینید شما با توجه به خواسته هاتون باید از سری FW سونی انتخاب کنی که 16.4 اینچه!
با تشکر از شما دوست عزیز
من برای کارهای گرافیکی-برنامه نویسی-فلش-بازی میخواستم با تشکر
سلام
من قصد خرید لپ تاپ acer 5738g رو دارم ولی تا اونجایی که من در موردش تحقیق کردم ، فهمیدنم که این لپ تاپ مشکلات زیر رو داره:
1. زود داغ می کنه و این داغ کردن ، هرچی بیشتر باهاش کار می کنی ، بیشتر هم می شه.
2. باطریش زود تخلیه می شه(کمتر از یک ساعت)
3. صفحه نمایشش ممکنه بعد از مدتی کار کردن خراب بشه.
4. پست های خیلی زیادی هم در مورد کار نکردن بلوتوث و وایرلسش خوندم.
5. یه فضای باز زیر کیبورد وجود داره که باعث کثیف شدن این ناحیه می شه.
و خیلی موارد دیگه از این دست ...
حالا من می خوام بدونم که آیا واقعا این مشکلات وجود داره یا نه؟ و اگه وجود نداره آیا این لپ تاپی هست که بتونه حداقل 3 سالی برای من کار کنه؟
چند تا سوال هم خودم داشتم:
1. در مورد مشخصات این لپ تاپ ، تو بعضی سایتا هاردشو 500 و تو بعضی دیگه 320 نوشتن و یا تو بعضی رم و کارت گرافیکشو DDR3 و Gforce و تو بعضی دیگه DDR2 و ATI نوشتن ، کدومشون درسته؟(این تفاوت مشخصات دقیقا مختص همین 5738g هستش نه چینش های مختلف اون)
2. آیا DVD-ROM این لپ تاپ قابلیت خودن BLUE-RAY رو هم داره؟
3. آیا فضای باز زیر کیبورد لپ تاپ وجود داره که بخواد گرد و خاک زیرش بره؟(خیلی برام مهمه)
4. آیا کیبورد این لپ تاپ خیلی ظریفه و احتمال شکستن دکمه هاش خیلی بالاست؟
5. اگه لپ تاپ بطور مداوم به برق وصل باشه ، آیا به باطری لپ تاپ آسیبی وارد می شه و بهتره که وقتی می خوایم از برق شهری استفاده کنیم ، باطریشو در بیاریم؟
نوشته شده توسط hadik1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا مگر کانفیگ این ایسر چقدر بالاست که بخواد داغ کنه؟؟؟؟؟؟ پس داغ نمی کنه.
در مورد نصب وایرلس و بلوتوس هم که اشکال سخت افزاری نیست ، نرم افزاریه و عدم آگاهی کاربران.
صفحه نمایش هر دستگاهی ممکنه خراب بشه اما چه خرابی؟؟؟؟؟ معمولا این اتفاق نادره.
DVDROM ، بلوری نمی خونه! اسمش روشه دیگه! مدل ایسر DVDRW داره نه DVDROM و dvdrw ها قابلیت خوندن بلوری رو ندارند.
در مورد کیبورد هم اگر با چکش تایپ کنید حتما خواهد شکست ، اما اگر با دست کار کنید هرگز.
در مورد استفاده از باتری هنگام استفاده از آداپتور هم بحث مفصلی هست که قبلا بیان شده و شما می تونید تاپیک های مربوط به مراقبت و نگهداری از لپتاپ رو مورد مطالعه قرار دهید.
دوستان عزيز و كاربران محترم
اين تاپيك با هماهنگي با مدير انجمن سخت افزار از امشب بسته ميشه و شما ميتونيد درخواست هاي مشاوره و راهنمايي هاي خود را در تاپيك هاي مشاوره طبقه بندي شده قيمت A B C D E مطرح بفرماييد .
علت : جلوگيري از شلوغي و پراكندگي در تالار مشاوره
با تشكر
همكار انجمن لپ تاپ
pami_wega
ببینید من این لینک را پیدا کردم تو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دارای بالاترین فروش خوانده - اطلاعات بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)