قدم اول اینه که رایتر روی یه سیستم دیگه تست بشه تا بشه نظر داد مشکل از رایتر است یا سیستم شما که در صورت مشکل هر کدوم رایتر یا سیستم هرکدوم بررسی بشن
قدم اول اینه که رایتر روی یه سیستم دیگه تست بشه تا بشه نظر داد مشکل از رایتر است یا سیستم شما که در صورت مشکل هر کدوم رایتر یا سیستم هرکدوم بررسی بشن
رایتر رو یه سیستم دیگه تست شد
باهاش یه ویندوز ایکس پی نصب شد
دوستم میگه ویندوز کندتر از معمول نصب شد
میخوام یه دی وی دی رو سیستم دوستم با همین رایتر رایت کنم
ببینم چی میشه
بله رو یه سیستم دیگه اگه کار کنه مشکل از طرف سیستم شماست حالا یا این مشکل از پاور سیستمون است یا مین یا اتصالات درایو رو ی سیستم خودتون یا مشکلات نرم افزاری مثل ویندوز یا ویروس
رایتر رو رو یه سیستم دیگه تست کردم و از نظر باز کردن سی دیو دی وی دی و رایت مشکلی نداشت
ویروس که کلا قضیه ش منتفیه
پاور رو هم احتمال زیاد میدم مشکلی نداشته باشه
چون باهاش گاها 4-5 تا هارد هم بالا میارم و در موقع تست رایتر هاردها از سیستم جدا هستند
کابلها هم که تازه هستند و غیر این کابلها کابلهای دیگه ای هم دارم که باهاشون تست کردم
به اتصالات ساتای برد شک دارم
چون قبلا هم برای شناسوندن هاردا به سیستم زیاد با این پورتها ور رفتم و بالاخره موفق شدم همه هاردها رو بشناسونم !
چجوری میتونم از صحت و یا خرابی پورتهای ساتای برد مطمئن بشم ؟
رو همه ی پورت ها ی ساتا چک کنید
کابل هم که میگین سالمه
پاور هم که سالمه
ویندوز هم که میگین سالمه و ویروسی هم نیست سیستم
تنظیمات بایوس رو هم چک کنید ببینید تنظمیات بایوس مشکلی نداره
دربایوس serail port رو اگه دارین رو حالت enable یا auto بزارین
اگر دستگاهی روی مین دارین که به ساتا وصله و کار میکنه، اون رو به همه پورتها وصل کنید تا از سلامت بقیه پورتها هم مطمئن بشن.
مثلا اگر هارد دارین روی سیستم، همه دستگاه ها رو خارج کنید و هارد رو روی همه پورتها جابجا کنید.
امکان داره پورتی کار کنه ولی درست کار نکنه ؟
البته نظر خودم اینه که قطعه الکترونیکی یا کار میکنه و یا کار نمیکنه
بعضی اوقات تعویض پورت جواب میده
یعنی پورت روی برد قابل تعویض و تعمیره ؟
اگه پورت روی برد خراب باشه بله قابل تعویضه ولی اگه همه پورت های ساتا خراب باشه و کار نکنه این دیگه از پورت نیست مشکل مینونه از چیپ جنوبی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)