احتمال داره از سریالایزر باشه. باید قسمت های مختلف برنامه رو جدا امتحان کنین تا با اطمینان بگین اشکال از کجاست.
احتمال داره از سریالایزر باشه. باید قسمت های مختلف برنامه رو جدا امتحان کنین تا با اطمینان بگین اشکال از کجاست.
سلام دوستان.من باید تا پس فردا پروژه بفرستم.کسی هست مارو کمک کنه یه پروژه برنامه سازی پیشرفته تحت وب با #c ویژوال استودیو برام بفرسته؟؟؟ممنون میشم.ایمیلم درصورت نیاز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال داشتم
اینکه چطور میشه یه نرم افزار رو که با ویژوال استدیو ساختیم به store بفرستیم؟ اخطار لایسنس میده... در حالی که نسخه ای که من نصب کردم همراه با سریال بوده
حال اگر خواستیم بخریمش از کجا و چجوری بخریم؟ قیمتش دقیقا چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا اولین گزینه 13 دلاره یا بیشتره؟!
سلام....ببخشید سوال داشتم میخاستم بدونم اگه در visual sudio....c#...console application دستور DateTime dt = DateTime.Now; رو بنویسیم بعد ازش console.writeline(dt.dayofweek); رو بخایم مثلا ب انگلیسی مینویسه sunday میخاستم بدونم چجوری میشه ک بجای sunday بنویسه یکشنبه...؟
سلام خوبید؟ راستش من ی پروژه دانشگاهی دارم سیستم اتوماسیون تغذیه است به زبان c# واسی کیوال سرور دیتابیس مونه من ی جایی گیرکردم لطفا کمک کنید من سه تاتیبل دارم که هرکدوم IDm,IDf,IDd دارن من میخوام اونارو توتیبل سوم که قبلا join کردم بریزم که توی فرم بهم نمایش بده هرکاری کردم جواب نداد نمیدونم دستور sql دیگه چجوری بنویسم خواهشا کمک کنید
ببخشید .خاهشا حذف شود .
Last edited by roya.rashidi; 20-08-2014 at 19:30. دليل: تو تایپیک دیگه جواب گرفتم . ممنون
سلام فرق اینا چیه
String
string
...
چرا خیلی از کنترل ها رو مثل همین string دوتا کردن ؟؟
هر دوشون یکین. string نام مستعاری برای String هست.
اینا هم یکین:
object:System.Object
string:System.String
bool:System.Boolean
byte:System.Byte
sbyte:System.SByte
short:System.Int16
ushort:System.UInt16
int:System.Int32
uint:System.UInt32
long:System.Int64
ulong:System.UInt64
float:System.Single
double:System.Double
decimal:System.Decimal
char:System.Char
ممنون بابت پاسخ
منظورم این بود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مصلا دوتا لیست باکس داریم . واسه چیه اون لیست باکسه ؟؟
listBox1 شیئی از کلاس ListBox هست. از علامت کنارشونم مشخصه. اون آبیه علامت شیئه، اون نارنجیه علامت کلاسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)