تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
کتاب رمان
خرید ویپ
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 900 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 8997

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خوبید والا واسکازینه موقعی که ماشین خاموشه و تو حیاطه روغن خارج نمیشه ولی موقعی که روشن میکنم و حرکت میکنم چکه میکنه در حد کم در حد خیس شدن زیر گیربکس و 2 قطره چکاندن بردم تعویض روغنی دست کشید به پیچ تخلیه کاملا خشک بود و یهو دیدم از درز دو اهن گیربکس خیسه و داره میچکه و 100 درصد هم واسکازینه چون تازه دیسک و صفحه دایکن براش انداختم مکانیک دراورد وجاش انداخت اینطوری شد قبلا عادی و تمیز وخشک بود گیربکس .حالا فردا میبرم نمایندگی ببینم چی میگن میام اطلاع میدم ممنون ازشما همیشه کمک رسان بنده بودید شما و سایر اساتید
    سلام
    پس احتمالا در حالت استفاده مقداری به پوسته گیربکس (داخلش) میپاشه و کم کم به صورت چکه به پایین حرکت میکنه. احتمال خرابی کاسه نمد شفت گیربکس خیلی بالاش جون موقع جا زده گربکس و وارد کردن شفت داخل صفحه کلاچ معمولا زور و تکون دادن های زیادی نیاز میشه احتمالا کاسه نمد یه مقدار کوچیک آسیب دیده. باز هم باید تعمیرکار دقیق چک کنه.

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

یه روآ داشتم کلافه م کرده بود

فروختم یه پارس صفر گرفتم از کارخونه ؛ اون از قبلی بدتر !

اونم فروختم ؛ الان ماشین ندارم ، اعصاب و روانم آرومه !

فقط خواستم خوشحالیمو باهاتون تقسیم کنم

3. 2 کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1 حکایت گیربکس من

سلام بر دوستان واساتید جناب امیر زد و محمد اسمانی و سیاوش عزیز وسایر اساتید که اسمشون تو ذهنم نیست امروز بردم نمایندگی سایپا صبح اول وقت ساعت 7 صبح رفتم در حیاط باز نمیشد یخ کرده بود امروز کرمانشاه منهای 15 بود ولی کم کم داره گرم میشه خلاصه به مکافات رفتم نمایندگی سایپا که دوستم اونجاست اول صبح تازه من رسیدم در نمایندگی و دوستم محسن سراستادکار بهم میگفت علی مهلت بهم بده فقط شلوارمو عوض کنم منم گفتم چشم خلاصه ماشین و برد بالای دستگاه و زیرشو نگاه کرد وخودمم رفتم زیر ماشین همه کاسه نمدها سالم سالم بودن خلاصه پلوس چک شد همش سالم بود(قبلا حدود 2 هفته ای هست که دیسک وصفحه دایکن اکزدی و جلوبندی امیرنیا عوض کردم که پلوس و خلاصه همه چی رو چک کرده بود) خلاصه ماجرا بگم که یه اچار اورد و تمامی پیچهای گیربکس تقربا شل شل بود همشو سفت کرد و در دم چکه هم وایساد ماشین واورد پایین گفت برو دوری بزن و بیا منم رفتم وبرگشتم دوباره ماشین و برد رو دستگاه نگاه کرد دید خشک خشکه منم خودم نگاه کردم دیدم اره خشکه. این شد ماجرای من که پیچهای دورتادور گیربکس همش شل بود خخخخخخخخخخخخخخخ.ممنون ازهمه عزیزان

5. 3 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

یه روآ داشتم کلافه م کرده بود

فروختم یه پارس صفر گرفتم از کارخونه ؛ اون از قبلی بدتر !

اونم فروختم ؛ الان ماشین ندارم ، اعصاب و روانم آرومه !

فقط خواستم خوشحالیمو باهاتون تقسیم کنم
    انشالا همیشه خوشحال باشید خرید ماشین ایرانی (خصوصا صفر) اشتباه محضه. خصوصا که این ماشین از خانواده ی پژو باشه
    سلام بر دوستان واساتید جناب امیر زد و محمد اسمانی و سیاوش عزیز وسایر اساتید که اسمشون تو ذهنم نیست امروز بردم نمایندگی سایپا صبح اول وقت ساعت 7 صبح رفتم در حیاط باز نمیشد یخ کرده بود امروز کرمانشاه منهای 15 بود ولی کم کم داره گرم میشه خلاصه به مکافات رفتم نمایندگی سایپا که دوستم اونجاست اول صبح تازه من رسیدم در نمایندگی و دوستم محسن سراستادکار بهم میگفت علی مهلت بهم بده فقط شلوارمو عوض کنم منم گفتم چشم خلاصه ماشین و برد بالای دستگاه و زیرشو نگاه کرد وخودمم رفتم زیر ماشین همه کاسه نمدها سالم سالم بودن خلاصه پلوس چک شد همش سالم بود(قبلا حدود 2 هفته ای هست که دیسک وصفحه دایکن اکزدی و جلوبندی امیرنیا عوض کردم که پلوس و خلاصه همه چی رو چک کرده بود) خلاصه ماجرا بگم که یه اچار اورد و تمامی پیچهای گیربکس تقربا شل شل بود همشو سفت کرد و در دم چکه هم وایساد ماشین واورد پایین گفت برو دوری بزن و بیا منم رفتم وبرگشتم دوباره ماشین و برد رو دستگاه نگاه کرد دید خشک خشکه منم خودم نگاه کردم دیدم اره خشکه. این شد ماجرای من که پیچهای دورتادور گیربکس همش شل بود خخخخخخخخخخخخخخخ.ممنون ازهمه عزیزان
    سلام مجدد
    خداروشکر که حل شد. فقط یه مورد وجود داره، توی تعویض دیسک و صفحه تنها پیچ ها دور گیربکس که به موتور بسته میشن باز میشه! یعنی اصلا اصلا با محل هایی که واسکازین داره کاری نداریم (به جز پیچ تخلیه و پولوس ها). عجیبه کدوم پیچ شل بوده که روغن میداده؟! من احتمال میدم پیچ های بخش اتصال دیفرانسل به گیربکش شل بوده ولی روغن ریزی نداشته، که موقع در اوردن و جا زده گیربکس و تکون هایی که داده شده سبب شروع روغن ریزی شده، یعنی تعمیرکار باعصش نبوده، مگر اینکه بخش های دیگه ای از گیربکس باز شده باشه

7. 3 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

انشالا همیشه خوشحال باشید خرید ماشین ایرانی (خصوصا صفر) اشتباه محضه. خصوصا که این ماشین از خانواده ی پژو باشه

سلام مجدد
    خداروشکر که حل شد. فقط یه مورد وجود داره، توی تعویض دیسک و صفحه تنها پیچ ها دور گیربکس که به موتور بسته میشن باز میشه! یعنی اصلا اصلا با محل هایی که واسکازین داره کاری نداریم (به جز پیچ تخلیه و پولوس ها). عجیبه کدوم پیچ شل بوده که روغن میداده؟! من احتمال میدم پیچ های بخش اتصال دیفرانسل به گیربکش شل بوده ولی روغن ریزی نداشته، که موقع در اوردن و جا زده گیربکس و تکون هایی که داده شده سبب شروع روغن ریزی شده، یعنی تعمیرکار باعصش نبوده، مگر اینکه بخش های دیگه ای از گیربکس باز شده باشه
    سلام امیرجان والا محسن هم خودش گفت به من که علی خودت شاهد بودی من گیربکس وباز نکردم منم گفتم اره ولی همه پیچها شل بود تقریبا خودمم دهنم باز موند من مدت 8 الی 9 ساله دست به ماشین نزده بودم احتمال میدم تو جاده و بر اثر تکان واینا پیچها شل شده بود.الان تو حیاط روزنامه گذاشتم زیر ماشین رفتم چک کردم دیدم روغن نچکیده و حتی دور و بر پیچ تخلیه و اون محل نشتی هم خیس واسکازین نبود خشک خشک حالا تا بعدظهر بازم چک میکنم ببینم بازم خشکه یا نه.هر دفعه میرم تو حیاط چک کنم اول بسم الا میکنم وفوووووت میکنم به ماشین بعد نگاه زیر میکنم خخخخخخخخخخخ از بس میترسم.

9. 2 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . برای روشن کردن چراغا تو دسته راهنما. سه حالت هست چراغ کوچیکا ، نور پایین و بالا . حالا وقتی من چراغ کوچیکا رو که روشن میکنم سمت راننده روشن نمیشه ولی همون . سمت تو نورپایین و نوربالا روشن میشه . فکر کنم داخل کاسه چراغ هم فقط یه لامپ هست ، به ترتیب چیارو چک کنم ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام . صفحه کلاچ مناسب برای 405 چه مارکی پیشنهاد میدید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام . برای روشن کردن چراغا تو دسته راهنما. سه حالت هست چراغ کوچیکا ، نور پایین و بالا . حالا وقتی من چراغ کوچیکا رو که روشن میکنم سمت راننده روشن نمیشه ولی همون . سمت تو نورپایین و نوربالا روشن میشه . فکر کنم داخل کاسه چراغ هم فقط یه لامپ هست ، به ترتیب چیارو چک کنم ?
    مدار چراغ جلوی شما دستکاری شده؟ آیا رله چراغ نصب کردین؟
    نور چراغ جلو سمت راننده کم نور شده؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان.
    توی سرعت‌های بالا، مثلا 80 90 به بالا، هنگام ترمز گرفتن ماشین خیلی میلرزه و یکم هم صدا میده. خواستم ببینم مشکلش چیه و عادی هست یا خطری؟ ماشین 405 مدل 88 با کارکرد بالا.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مدار چراغ جلوی شما دستکاری شده؟ آیا رله چراغ نصب کردین؟
    نور چراغ جلو سمت راننده کم نور شده؟

سلام . بله دستکاری شده ، نورش کم نیست . اونطوری که من دیدم برق بوق رو از چراغا گرفتن ،وقتی جدا کردم چراغ روشن میشه . حالا به نظرتون سیم بوق رو جدا کنم ، از کجا برقش رو بگیرم که بی دردسرتر باشه حالا اگه فابریکی نشد ، مستقیم از باتری هم میشه ?
    چون اصلا بلد نیستم نقشه سیمکشیو بخونم . این نقشه بوقه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by "R E Z A"; 06-02-2017 at 12:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •