دقیقا 2 سانت اینورتر پیچ تخلیه از درز دو اهن گیربکس داره روغن میاد بیرون ومیچکه احساس میکنم پیچاش خوب سفت نشده که درز بین دو اهن کیپ بشه اینم عکس
![]()
دقیقا 2 سانت اینورتر پیچ تخلیه از درز دو اهن گیربکس داره روغن میاد بیرون ومیچکه احساس میکنم پیچاش خوب سفت نشده که درز بین دو اهن کیپ بشه اینم عکس
![]()
خوب اگه از درز باشه، در بین درز یا واشر کاغذی قرار داره ویا اینکه از چسبهای درزگیر مثل چسب مزدا استفاده میشه برای آب بند کردن.
اگه واشر باشه ممکنه پاره شده باشه و یا اینکه واقعا خوب سفت نشده باشه.
اما اگه با چسب آب بند کرده باشن، نیاز داره که دوباره باز بشه و تمیز بشه و از نو چسب زده بشه.
نشتی روغن از درزها همیشه همین دو حالت رو داره.
مگر اینکه نشتی از جای دیگه باشه و از درزها به بیرون بریزه.
اگه منظورت از درز، چیزیه که در تصویر دیده میشه باشه اشکال از کاسه نمد شفت میانی هست. که روغن رو از خودش عبور میده و از درز نمایش داده شده نشت میکنه. چون این درز نیاز به آب بند کردن نداره. که البته دلیل نداره حتما شفت گیربکس باشه. میتونه از شفت موتور باشه.
فردا صبح میبرم نمایندگی سایپا اونجایی که برام درستش کردن و میام اعلام میکنم ممنونم از شما.راستی روغن واسکازین ازش میچکه فقط نه روغن موتور
اگه روغن واسکازینه و از اون درز میاد از شفت گیربکسه که تو عکس هم اون شفته دیده میشه که دقیقا در مرکز گیربکس قرار داره
گاهی زیاد روغن ریختن هم این مشکل رو ایجاد میکنه.
بعضی ها موقع روغن ریختن میان زیادی ماشین رو کج میکنن و توش روغن میریزن. بعد روغن رو کاسه نمد رو میگیره. اینجوری کاسه نمد نمیتونه جلوی نشت روغن رو بگیر و نشت میکنه به بیرون.
دوستان روش مناسب برای کندن برچسب از روی ماشین چیه؟
استفاده از سشوار و کشیدن در جهت موازی با سطح بدنه ماشین.
اگر عمود بر سطح بکشی حتما رنگ کنده میشه.
موتور اصلی پراید هیچ وقت با پاره شدن تسمه برخورد سوپاپ و پیستون براش اتفاق نمی افته ولی توی موتور های hp+ و در ادامه یورو4 (که مدل 88 هیچ کدوم نیست) این اتفاق می افته و سوپاپ کج میکنه و...
ماشین های دیگه ای هم هست که اینطوری هستن و مشکلی براشون پیش نمیاد.
در مورد تسمه کولر پراید که کارخونه ای بدون دندونه میندازن، سعی کنید عوضش کردید دندونه دار بندازید که هم عمر بالاتری داره و هم سر و صدای کمتری
اگه دقیقا از درز موتور و گیربکس خارج میشه، باید چک کنید ببینید روغن هست یا واسکازین، چون هر دو میتونه باشه. اگر روغن موتور باشه، کاسه نمد ته میل لنگ خرابه و اگر واسکازین باشه کاسه نمد شفت ورودی کیربکس خرابه. اگر هم از درز بین گیربکس و دیفرانسیل باشه که واشرش خرابه یا به درستی چسب مزدا زده نشده. باید دقیق چک بشه منشا شروع روغن کجاس
سلام خوبید والا واسکازینه موقعی که ماشین خاموشه و تو حیاطه روغن خارج نمیشه ولی موقعی که روشن میکنم و حرکت میکنم چکه میکنه در حد کم در حد خیس شدن زیر گیربکس و 2 قطره چکاندن بردم تعویض روغنی دست کشید به پیچ تخلیه کاملا خشک بود و یهو دیدم از درز دو اهن گیربکس خیسه و داره میچکه و 100 درصد هم واسکازینه چون تازه دیسک و صفحه دایکن براش انداختم مکانیک دراورد وجاش انداخت اینطوری شد قبلا عادی و تمیز وخشک بود گیربکس .حالا فردا میبرم نمایندگی ببینم چی میگن میام اطلاع میدم ممنون ازشما همیشه کمک رسان بنده بودید شما و سایر اساتید![]()
سلام
دلائل نشت روغن گیربکس:
شل بودن پیچ تخلیه و یا پیچ پُرکن
خرابی واشر یکی از این 2 پیچ
شکستگی یا ترک در بدنه گیربکس بر اثر تصادف یا برخورد به مانع یا بنجل بودن آلباژ بدنه گیربکس
خرابی کاسه نمدهای محل اتصال پلوسهای چپ و راست به گیربکس . تعویضشون آسونه . پلوس رو میکشند بیرون و کاسه نمد رو عوض میکنند
کاسه نمد رو از ایساکو و ساپیا نخریدچون بنجله
از مفازه های فروش بلبرینگ و کاسه نمد بخرین و فقط هم امریکائی و اروپائی , ژاپنی یا کره ای بخرید . ایرانی و هندی و چینی بنجله
شماره اش رو ببرین یا نمونه ببرین . اگر شماره ندارین , برید نمایندگی و بگین یکی بیاره و عکس شماره هاش رو بگیرین یا یادداشت کنین . کاسه نمد 3 شماره داره و صخامت,قطر داخلی, قطر خارجی . نوع مخصوص روغن و گرما و لرزش بخرین تا یالهای سال خراب نشه
پشت فلابویل هم یک کاسه نمد هست
محل باز کردنِ گیربکس هم یک واشر بزرگ داره (گاسکِت) . اون هم میتونه نشت بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)