بله درسته ؛ کیلومتر ۱۰ کیلومتر کمتر نشان میدهد .
حرفشون تجربیه اما در برخی خودروها این موضوع طبیعیست و به صورت فابریک رینگ و لاستیک عقب بزرگتر از جلو میباشد .
بله درسته ؛ کیلومتر ۱۰ کیلومتر کمتر نشان میدهد .
حرفشون تجربیه اما در برخی خودروها این موضوع طبیعیست و به صورت فابریک رینگ و لاستیک عقب بزرگتر از جلو میباشد .
ممنون از همه ی دوستانی که راهننمایی کردن
در آخر خرید لاستیک 205 برای 405 توصیه میشه یا نه ؟
با دلیل بگید
ممنون![]()
سلام.اگه حال کردی از205 استفاده کنی معطلش نکن.اینطور نیست که با لاستیک 205 جلوبندی و سیستم تعلیق بپکه.بخر حالشو ببر.
بله توصیه میشود . کیفیت رانندگی را بهتر میکند ؛ حفظ تعادل بیشتر میشود و همینطور فرماندهی خودرو بهتر از پیش خواهد شد .
البته اون ماشین ها هایی که سایز تایرشون تو عقب بیشتره ، دیفرانسیل عقب هستن.و برای اینکه عقب راحت هرزگردی نکنه از سایز بزرگ تر تو عقب استفاده می کنن.
در مورد سایز 205 منم توصیه می کنم.حداقل یکبار به تجربه اش می ارزه.
دوستان یه سوال دیگه ؟؟؟؟
الان زپاسم 185 فابریک کارخونه هست
من میخوام 2 جفت لاستیک 205 بگیرم
الان به نظرتون زاپاس هم عوض کنم و 205 بگیرم ؟ ( زیاد تا حالا پنچر نکردم )
مثلا اگه یجایی پنچر شد ، میتونم با 3 تا لاستیک 205 و یدونه لاستیک 185 برونم تا جایی که بتونم پنچر گیری کنم ؟؟؟
تشکر از همه ی دوستانی که کمک کردن
ببخشید که سوالام زیاد شد ( بی تجربه بودن دردسر هم داره )
سلام.فکر کنم یک خرج اضافه باشه.در بدترین حالت (مثلا مسافرت)اولین شهری که برسی پنچری لاستیک رو میگری.فقط همیشه حواست به تنظیم باد زاپاس باشه پیش میاد زمانی که قصد استفاده از لاستیک زاپاس رو داری متوجه میشی فشاربادش در حد 10 هستش...
سلام
هونطوری که فرمودن.مشکلی نداره.نیازی به تعویض زاپاس نیست.
سلام
فرمان رو تا آخر بچرخونین به چپ و راست و ببینین فاصله ی لاستیک تا بدنه و قطعات جلوبندی چقدره ؟ آیا جای کافی برایِ نصب تایر پهنتر داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بسیاری از ماشینها از جمله ماشینهای گرانقیمت , تایر زاپاسشون به باریکیِ تایر موتورسیکلت هست تا جای کمتری توی صندوق عقب اشغال کنه . البته نمیشه بیشتر از 60/70 کیلومتر باهاش رانندگی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس زاپاس 185 اصلاً مشکلی نداره
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-01-2014 at 11:54. دليل: تصحیح
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)