سلامنوشته شده توسط rezauser
احتمالاً ماشینتون آب کم داره .
سلامنوشته شده توسط rezauser
احتمالاً ماشینتون آب کم داره .
با سلام
پراید 132 sx دارم که دستی گاز سوز شده...
یه مشکلی که دارم اینه که کیلومتر شمارم هر از گاهی میفته و باعث میشه دور موتور ماشین بالاتر از 3000 نره و وقتی روی گاز ماشین کار میکنه وقتی به سرعت شتاب ماشین رو پایین میارم یا پشت سرعت گیر یا چراغ قرمز ها ماشین خود به خود خاموش میشه
با توجه به اطلاعاتی که دوستان دادن سنسور کیلومتر شمار رو عوض کردم و تا یک هفته مشکل حل شد اما دوباره این وضعیت داره هی تکرار میشه.....آیا دوباره باید سنسور عوض کنم یا از سیم کشی یا جای دیگه اس؟؟؟؟
سلام اگه یخ داخل موتور طوری باشه که جلوی چرخش واتر پمپ رو نگیره مشکلی نداره.
البته من خودم تجربه این کار رو ندارم.روی دانسته هام و منطقی که تو ذهنم دارم این حرف رو میزنم.
شما بد نیست از یک مکانیک یا راننده قدیمی هم سوال کنی.
سلام دوستان
من میخواستم برای ماشین ( 405 GLX ) لاستیک 205 بگیرم ( الان 185 روش هست )
یه چند جایی رفتم گفتن ، لاستیک 205 فرمون رو سفت میکنه و تو دست انداز های فراوانی که همه جا هست بیشتر میکوبه
میخواستم ببینم درسته این حرفا یا غلط ؟
چون من دوست داشتم 205 بگیرم الان دو دلم
سلام.دنبالش نرو هرچی گفتند حقیقت داره حتی لاستیک سایی شدید لبه های لاستیک وهمچن صدای شدید لاستیک(اصطکاک بیشتربااسفالت)رو به موارد بالا اضافه کن.برای جلو لاستیک175 و برای عقب ماشین185 انداختم و راضیم.البته این نظر شخصیه خودمه.)
سلام
هر چی لاستیک بزرگتر باشه تاثیر دست اندازها روش کمتره
هر چی لاستیک پهنتر هم باشه تاثیر دست اندازه روش کمتره
هر چی لاستیک پر بادتر باشه بیشتر ضرباتِ دست اندازها رو منتقل میکنه به ماشین
هر چه کم بادتر باشه بیشتر میتونه ضرباتِ دست اندازه رو جذب کنه
برایِ همین تویِ شهر لاستیکِ پهن که کمی کم باد باشه اقتصادی هست
در صفحات قبل بیشتر توضیح دادم
لاستیک هر چی پهنتر باشه فرمان سنگینتر میشه
لاستیک هر چی پهنتر باشه عمرش بیشتره
لاستیکِ 185 و 205 از نظر سفتی فرق چندانی ندارند
درضمن اگر اول ماشین حرکت کنه بعد فرمان رو بچرخونیم , فرمان خیلی سبک میشه و لاستیک و جلوبندی و سیستم فرمان هم بیشتر عمر میکنه
سلام
در مورد کوبیدن اشتباه می کنن.اتفاقا نرم تر میشه. به شرط اینکه فاق لاستیک تا حد ممکن مساوی با سایز فابریک باشه.
نه مثل خیلی ها که رینگ اسپرت با تایر 205 با فاق کوتاه نصب می کنن.
البته با سایز 205 استهلاک سیستم تعلیق بیشتر میشه و شتاب ماشین کمتر میشه.فرمون هم چون هیدرولیکه خیلی سفت تر نمیشه.( به شرطی که الان کامل نرم باشه )
تو سرعت هم فرمون ماشین سنگینتر و بهتر میشه.
ولی به نظر من چون خانواده 405 هندلینگش خوبه نیازی به تایر سایز پهنتر نداره.
در ضمن متونید سایز 195 با فاق 60 درصد نصب کنید.تاثیرش محسوسه.
در ضمن به تجربه من سراغ مارک maxxis نرین.تو بازار به عنوان تایر نرم و با کیفیت شناخته میشه ولی اصلا اینطور نیست.
به نظرم هانکوک چینی ازش بهتره.
سلام
ممنون دوستان
اصلا منظور رینگ و لاستیک اسپورت نیست
فقط میخوام رو رینگ فابریک 405 لاستیک 205 بندازم و میخوام لاستیک کوموهو کره ای بگیرم
قضیه کوبیدن منتفیه.
فقط سه سوال :
1- شتاب ماشین خیلی کم میشه ؟؟
2- فرمون چقدر تغییر میکنه ؟ ( میزونه سفت شدن فرمون چقدره ؟ )
3- سرعت ماشین تغییری میکنه ؟ مثلا کیلومتر سرعتو 100 کیلومتر برساعت نشون بده ولی در اصل بیشتر باشه ؟؟؟؟
+
فاق چیه ؟
سلام
1- نه خیلی زیاد. البته تجربه اش رو ندارم. شاید شتاب در حد 1 سرنشین اضافه تر کم بشه.
2- اگه ماشین شما جز مدل های 90 به بعد هستش که فرمونش خیلی نرم شده ، مشکلی نداره.ولی اگه فرمونت الان یکمقدار سفته ، سفت تر هم میشه.به خصوص اگه الان تایرهای فعلیت چسبندگیش کم نباشه.
3- معمولا از صد به بالا ، عقربه کیلومتر شما حدود 10 کیلومتر سرعت رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده.اگه سایز 205/60/14 نصب کنید ، فاق تایر 3 میلیمتر اضافه میشه و این مقدار خطا یکم کمتر میشه.باید با gps تست کنید.
ماشین مدل 90 هست و فرمونش هم خوبه و باهاش مشکلی ندارم
+
مثلا کیلومتر سرعت 120 رو نشون میده در حالی که دارم 110 تا میرم ؟!!!!!!!!!!معمولا از صد به بالا ، عقربه کیلومتر شما حدود 10 کیلومتر سرعت رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده
واقعا ؟؟؟!!!!!
+
نظرتون در مورد این حرفه دوستمون چیه ؟؟؟
سلام.دنبالش نرو هرچی گفتند حقیقت داره حتی لاستیک سایی شدید لبه های لاستیک وهمچن صدای شدید لاستیک(اصطکاک بیشتربااسفالت)رو به موارد بالا اضافه کن.برای جلو لاستیک175 و برای عقب ماشین185 انداختم و راضیم.البته این نظر شخصیه خودمه.)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)