راستش نه ،
راستش نه ،
نه دستکاریش نکردم ،اول خواستم سوال کنم ببینم کسی در این مورد اطلاعی داره یا نه؟
سلام
صدای تسمه پراید از چی هست؟ باید پیش مکانیک ببریم یا باطری ساز؟
سلام- مشكل مشابه را من داشتم بعد از كلي هزينه ‘ مشخص شد كه مكانيك يادش رفته بود تعدادي از پيچها رو آچار كشي كنه. مخصوصا" پيچهاي اتصال گلدوني انتهاي گيربكس رو چك كنيد.
سلام.شل بودن تسمه یا معیوب بودن تسمه.اگه اول روشن کردن خودرو یا روشن کردن چراغها صدا شنیده میشه زیاد مهم نیست اما اگه همیشه صدا داره ببر پیش باتری ساز تا تسمه رو رگلاژ کنه.
سلام
پس اگه به مالک قبلی خودرو دسترسی داری ازش بپرس یا طبق گفته های جناب اسمونی با ازمایش وخطا پیداش کن.
سلام
پس اگه به مالک قبلی خودرو دسترسی داری ازش بپرس یا طبق گفته های جناب اسمونی با ازمایش وخطا پیداش کن.
سلام.
پراید 87 دارم ، به خاطر مشغله یادم رفته تو رادیاتش ضد یخ بریزم ؛ حالا رادیاتش چند روزه یخ زده ، روشن هم نمیشه
یخشو چطوری باید باز کنم؟ جای دیگه ایش هم هست که ممکنه یخ زده باشه؟
سلام
شیلنگ پایین رادیاتور رو باز کنید.ببینید از داخل موتور آبی تخلیه میشه .معلوم میشه که داخل موتور کامل یخ زده یا نه.
همچنین از بالا داخل رادیاتور آب گرم بریزید تا یخ های داخل رادیاتور کامل باز بشه .
بعد شلنگ رو وصل کنید و داخل رادیاتور رو با آب گرم پر کنید.
مهره ای که زاویه دینام رو تغییر میده شل کن تا تسمه دینام شل بشه.تسمه دینام رو در بیار.پولی واتر پمپ ( همون پولی بالای پولی میل لنگ ) رو با دست بچرخون ببین روون میچرخه.( واتر پمپ یخ زده یا نه )
در نهایت می تونی ترموستات رو باز کنی و چک کنی ، یخ نزده باشه. اگه یخ زده بود از محل ترموستات آب گرم داخل بلوک موتور بریز.
خلاصه بگم ، شما باید با هر راه ممکن با آب گرم یخ ها رو داخل رادیاتور تا حد ممکن باز کنی و اینکه در نهیات قبل از اینکه استارت بزنید با باز کردت تسمه دینام مطمئن بشین که واتر پمپ یخ نزده باشه.
بعدش استارت بزنید.خود به خود بقیه یخ ها باز میشه.
ممنون دوست عزیز. یعنی نیازی نیست که یخ احتمالی داخل موتور باز بشه؟
بعد در مورد ضد یخ ریختن هم من تجربه و اطلاع ندارم ، ضد یخ چطور باید بریزم؟ بازم ممنون.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)