با سلام
حدود 2 روز که از شروع حرکت تا اخر بوی بنزین کل اتاق ماشین پر میکنه و نمیدونم مشکل از کجاست اگر میشود مرا راهنمایی کنید
ماشین 206
با سلام
حدود 2 روز که از شروع حرکت تا اخر بوی بنزین کل اتاق ماشین پر میکنه و نمیدونم مشکل از کجاست اگر میشود مرا راهنمایی کنید
ماشین 206
سلام
دوست عزیز هر چی زود تر ماشینو ببرید به متخصص نشون بدید.
این مسئله ممکنه خطرناکتر از اونی باشه که ما بخواییم یکی یکی نظر بدیم و شما امتحان کنی. ولی حتی قبل از بردن به تعمیرگاه وقتی ماشینو روشن کردی شیلنگ بنزین رو چک کن.
بذار یه مدت در جا کار کنه و به زیر ماشین نگاه کن. همچنین کاپوت رو بزن بالا و اونو هم نگاه کن.
یه چیز رو یادت رفت بگی
جعبه تقسیم صندوق عقب
خیلی وقتها به خاطر شل بودن شلنگ های اون جعبه بو میاد
چون اون عقب فشار بنزین خیلی زیادی
البته من برای خودم بو میومد شلنگ سر مخزن کنیستر شل بود سفت کردم درست شد.
بله.ذکر کردم. ولی باید میگفتم شیلنگای بنزین به جای شیلنگ بنزین. اشتباه چاپی بود. به بزرگی ببخشید
معمولا همونجاست، که بخار بنزین میاد بیرون.
چند تا مشکل با پرایدم دارم
وقتی تازه ماشینو روشن میکنم یکم صدای جیر از موتور میاد که اگه یکم کلاچ رو پایین ببرم بر طرف میشه
بعضی وقتها هم دنده ومعکوس بد جا میره
چراغ جلو پراید رو چجوری خودم تنظیم کنم؟پیچ داره چی داره؟
راستی من ماشینو خیلی اذیت میکنم
Last edited by ahriman323; 27-09-2008 at 20:46.
كسي نبود جواب مارو بده ؟؟؟؟
سلام.
اشکال شما احتمالا مربوط به این دو وسیله پاشه. یکی واتر پمپ و دیگری بوربلینگ دینام.
که احتمال زیاد مربوط به بوربلینگ دینام باشه. چون وقتی تازه خراب میشن اینجوری میشن، ولی وقتی یکم خرابتر بشن دیگه صداش حتی با گاز دادن هم قطع نمیشه.
اما حتما یه چک اول از تسمه پروانه کن. شاید اون شل باشه و رد کنه.
برای تنظیم چراغ هم، بله، پراید پیچ تنظیم داره. شما میتونی ماشین رو مستقیم بیاری رو به روی یه دیوار. و پیچ رو طوری تنظیم کنی که ارتفاع نورهای روی دیوار یکی بشه. برای تنظیم عرضی هم چراغهاط باید تقریبا مستقیم بتابند، و حتی نورهاشون هم کمی با هم تداخل داشته باشه.
راستی شما با ماشین بیچاره چیکار داری؟؟ تنها گیرش آوردی؟؟
وقتی فرمون راست هست و شتاب میگیری باز هم همین صدا رو میده؟؟
ممکنه اشکال از بوربلینگ هیدرولیک باشه.
Last edited by Farshadd; 28-09-2008 at 17:01.
از بالبورینگ کلاچ هم می تونه باشه. شما که همه رو چک کردی, اون رو هم چک کن.
اطلاعاتی که شما از ماشینت دادی خیلی محدوده و اصطلاحات شما هم غریب( مثلا صدای پیسه و جیره یعنی چی؟)
ولی اگه موقع دور زدن از ماشینت "تق تتق- تق تتق" صدا می شنوی سیبکت مورد داره. اگه منظورت صدایه پیسه همون پیس پیسی باشه که در قفل کامل فرمون شنیده می شه, چیزه نگران کننده ای نیست, چون دنده ی فرمون به انتهای شونه رسیده و نمی تونه جلوتر بره و شما هنوز به فرمون فشار میاری و این صدا از کمپرسور شنیده می شه که در جهت نیرویه شما به فرمون داره زوره هرز می زنه.( توصیه: وقتی فرمون به قفل رسید وزنتو از رو فرمون بردار تا این صدا قطع شه) ولی اگه تو هر چرخش فرمون این صدا رو می شنوی باید کمپرسور هیدرولیک رو چک کنی.
اگه تو ایرادها به بیراهه رفتم باید بنده رو ببخشی, نهایت استنباطی بود که تونستم از مطلبت بکنم. موفق باشی...
Last edited by سباستین; 28-09-2008 at 22:48.
سلام
من 206 تيپ 2 دارم...
موقعي كه سوييچ رو باز ميكنم يعني فقط برق ماشين وصل(ماشين خاموش)، بعد از يك مدتي كه مثلا ضبط روشنه، يك دفه قطع ميشه و مينويسه Eco Mod. مشكل از كجاست؟ باتري ضعيفه؟ چيكارش كنم درست شه؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)