فعلا که 17-18 ساعتی هست که ما خوشبخت شدیم
شما سرویست چیه ما که همون 40-50 هستنوشته شده توسط reb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاين در مشهد ، سرويس شبانه رايگان گذاشته.
در نقاط ديگر كشور هم همين كار رو كرده؟
نوشته شده توسط Nevissande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نه نه البته من تهرانم
دوست عزيز شما با توجه به اينكه صبانت هم قبلا داشتيد و الان از خدمات پارس انلاين استفاده ميكنيد خواستم ببينم از كدوم بيشتر راضي هستيد؟نوشته شده توسط Nevissande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخير! بر عكس گفتيد.نوشته شده توسط franch [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا پارس آنلاين داشتم و الان صبانت
نقاط ضعف پارس آنلاين اين بود كه سرويسهايش گرون بود و شبانه رايگان نداشت (البته در اون زمان نداشت)
نقاط قوتش هم: وصل ADSL در عرض 24 ساعت، پشتيباني بسيار قوي، عدم قطعي.
من از پارس آنلاين سرويس 128 كيلوبيت نامحدود گرفتم به ماهيانه 40 هزار تومان.
ولي اونا به من سرعت 256 دادند!
روزي راحت 2.5 الي 3 گيگ دانلود داشتم!
يادش به خير...
من فقط به خاطر نداشتن سرويس شبانه رايگان اومدم صبانت.
آقا جریان این سرعتهای نجومی چیه ؟
40 ، 50، 100
واسه ما که بین 18 تا 22 می چرخه
همش هم وسط دانلود قطع میشه ! پدرمون و در آورده ! اصلا نمی تونم از لینک غیر مستقیم دانلود کنم
اونم از محدودیت کذاییش ! بخاطر این از تورنت هم نمیشه دان کرد !
زرت و زرت هم که اررور زیر و میده :
Network Error (dns_server_failure)
چیجوری میشه ازشون 128 نامحدود گرفت
چون من یه بار میل زدم گفتن نمیدیم !!!!!!!!!!!!!!!!
این پیغامنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Network Error (dns_server_failure)
به خاطر پارس آنلاین هست؟
بله ، در قم هم همین طور هست اینترنت256 کیلو بایت با حجم 10 گیگا بایت ماهی 37 هزار توماننوشته شده توسط Nevissande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از 256 هم بالاتر نمی رود
دیشب حدود 20 دقیقه شاید هم کمتر سرعت نصف شده بود زنگ زدم بالا پایینشونو جنبودنم ولی کار خیلی بدی کردم همش نیم ساعت نشده بود الان دارم هم دانلود میکنم هم آپلود یرعت آپلود خیلی خوبه دانلود هم همینطور ولی برا من آپلود مهمه که گوش شیطون کر فعلا حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)