شرکت آسیاتک
ADSL2+
asiatech.ir
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شرکت آسیاتک
ADSL2+
asiatech.ir
861000310,adcomputer,Ahmad.S9689,ALI3DMAXAMATOR,amin fear,amirfiri,ataearmy,attaghi,batmain,darkninja,Dr Nima,Dr.smart,E.G_band,Ehsanx13,ehsanyacoza0021,farhad-13,frozen01,Greedy,H.Operator,Hamed DC,Hamid Reza,havzhen,hossein blak,Hossein jabbar,hossein019940,hunter0,imi imi,j-f,javad_0569,kalantarahura,keylogger,kian98,M O H A MM A D,M_E_H_D_I,MAHDIAGENT47,mahy007,mamed3000,Masoud-Studio,Masoud.Neshat,master2014,masud-000000,Maziar_69,mehran_286,mehran7880,mghaffari49,MILIN3M,misagh1372,nana51,nima_mani,ok.baby,peaceful1,pejmangame,R A H A,R#z@-R2,RaS0oL.M,reza137333,Rhodes,SajjadKAZ2003,Sam.seven,seido,soroosh_cz,viking_vp3,virus2009,Witcher6610,xaxi,بردیا
منم آسیاتک دارم و خیلی راضی ام.
سرعت دانلود خوب سرعت لود صفحات خوب .
درود بر آسیاتک
همین یه نفر؟
چه قدر زیاد!
دوستان من تهران نیستم ، و توی شهرستان هم از نمایندگیهای آسیاتک ندارم ولی دوستان ، برای بهتر شدن تاپیک ، شهر و مرکز مخابرات و پهنای باندشون ، حداقل و جداکثر شرعت دانلود و ..رو بنویسند تا تاپیک پرتری داشته باشیم .
خوب برای شروع:
من از تهران هستم مرکر مخابراتی شهید توکلی
128 گرفتم که حداقل بهم 8kb/s و حداکثر 20kb/s می ده
لطفا اينم اضافه كن كه اغلب اوقات، سرعتت چند است؟نوشته شده توسط dogtag [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشتراوقات 8 است يا 20 ؟
اگر هم امكانش برات هست يك تست سرعت از speedtest. net بگير و نتيجه اش را همينجا بذار.
این برا من البته از تهران نیستم اما آسیا تک هست اونم ADSL 64 خریدم رکوردی هم که گذاشتم تو زمان شلوغ هست شب و صبح ها خیلی پر سرعت تره یه کم کم ثبت شد آپلودم بیشتر از اینی که نشون می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت آسیا تک خریداریم برای یه هفته
شاخ در آوردم!نوشته شده توسط Mohsen6558 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه؟
راستی sina_hp_system جان مگه شما نمی خواستی تمدید کنی؟ حالا چرا میگی 1 هفته؟
(ببخشید ها! ولی اون... [باز هم ببخشید])
چون بعد یه هفته جمع میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)