تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3741 از 3745 اولاول ... 27413241364136913731373737383739374037413742374337443745 آخرآخر
نمايش نتايج 37,401 به 37,410 از 37446

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2023

پيش فرض

مدتها قبل زد بسرم isp رو عوض کنم ، رفتم سمت اسیاتک

سرویس رو ماه به ماه تمدید می کردم خوب بود ، تا لحظه ای که سرویس یک ساله گرفتم

سرعت به شدت پایین اومد، پینگ بالا

با پشتیبانی تماس گرفتم، جوابهای کلیشه ای،

قید هزینه پرداختی رو زدم ، برگشتم سرویس دهنده قبلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2023

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام من از همین اسیاتک سرويس adsl گرفتم چندین ساله روی بیست گفتم برام ببدندند و الان سرویس های ۱۶ مگ اسیاتک خریداری میکنم پینگم خوبه روی حالت گیمینگ هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2023

پيش فرض

سلام من از همین اسیاتک سرويس adsl گرفتم چندین ساله روی بیست گفتم برام ببدندند و الان سرویس های ۱۶ مگ اسیاتک خریداری میکنم پینگم خوبه روی حالت گیمینگ هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2023

پيش فرض

دوستانی که نویز داره خطشون حتما سیم کشی تلفن از پست تلفن تا خونتون نو و بدون قطعی باشه وگرنه کیفیت خطتون میاره پایین وگرنه کیفیت خطتون بااا تاتر باشه سرعت هم بیشتر براتون بالا میبندند اگر سیم تلفتون برید مخابرات و نو وصل کنید ۹۰درصد مشکلتون حل میشه

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بزرگ نوشته اینترنت فیبر نوری ثبت نام در تمامی شهر ها ، میری توش فقط مازندران و تهرانه. جوکه همه چی.
    تهرانش هم الکی هستش چیزی نمیدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2023

پيش فرض

دوستان من چند ساله که از مخابرات adsl میگرفتم.قبلا چون محله ما در شهرستان فیبر نوری بود به گفته مسئول قسمت اینترنت مخابرات؛ امکان افزایش کاربر یا همون سرویس اشتراکی نبود و سرعت اینترنت ما بالاترین سرعت توی شهرستان بود.اما از سال گذشته فکر کنم سرویس اشتراکی رو راه اندازی کردن که تعداد کاربرا زیاد شد و سرعت خیلی افت کرد.البته افت سرعت نت در کشور اتفاق افتاد ولی کاهش سرعت بیش از این بود.حالا میخوام برم از اسیاتک سرویس بگیرم.به نظر شما کدوم سرعتشون واقعی هست؟من مخابرات سرعت ۱۶ مگ گرفته بودم با حجم ۴۰ گیگ خارجی به صورت ماهیانه که روی قبض تلفن ماهی ۶۰ تومان می‌آمد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من چند ساله که از مخابرات adsl میگرفتم.قبلا چون محله ما در شهرستان فیبر نوری بود به گفته مسئول قسمت اینترنت مخابرات؛ امکان افزایش کاربر یا همون سرویس اشتراکی نبود و سرعت اینترنت ما بالاترین سرعت توی شهرستان بود.اما از سال گذشته فکر کنم سرویس اشتراکی رو راه اندازی کردن که تعداد کاربرا زیاد شد و سرعت خیلی افت کرد.البته افت سرعت نت در کشور اتفاق افتاد ولی کاهش سرعت بیش از این بود.حالا میخوام برم از اسیاتک سرویس بگیرم.به نظر شما کدوم سرعتشون واقعی هست؟من مخابرات سرعت ۱۶ مگ گرفته بودم با حجم ۴۰ گیگ خارجی به صورت ماهیانه که روی قبض تلفن ماهی ۶۰ تومان می‌آمد.
    درود.
    همین چهل گیگابایت با سرعت هشت مگابیت رو آسیاتک (با مالیات) میده صد و ده هزار تومان
    در مورد واقعی بودن سرعت، اگر کشش خط خوب باشه حتی بالاتر میبندن واست. اگر بالاتر هم نگذارن، روی همون سرعتی که خریداری کردی بسته میشه. اگر فیبرنوری داشتید قبلاً پس مشکلی نیست.
      محتوای مخفی: 1 

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدتها قبل زد بسرم isp رو عوض کنم ، رفتم سمت اسیاتک

سرویس رو ماه به ماه تمدید می کردم خوب بود ، تا لحظه ای که سرویس یک ساله گرفتم

سرعت به شدت پایین اومد، پینگ بالا

با پشتیبانی تماس گرفتم، جوابهای کلیشه ای،

قید هزینه پرداختی رو زدم ، برگشتم سرویس دهنده قبلی
    مزخرف تر از اسیافیک نداریم
    اول سرعت گل و بلبل به ادم میده ولی بعدش گند میزنه به همه چی اونم از روی عمد
    با پشتیبانی هم که تماس میگیری انگار ربات داره جوابتو میده. متن از رو کاغذ حفظ میکنن جواب میدن

9. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    همین چهل گیگابایت با سرعت هشت مگابیت رو آسیاتک (با مالیات) میده صد و ده هزار تومان
    در مورد واقعی بودن سرعت، اگر کشش خط خوب باشه حتی بالاتر میبندن واست. اگر بالاتر هم نگذارن، روی همون سرعتی که خریداری کردی بسته میشه. اگر فیبرنوری داشتید قبلاً پس مشکلی نیست.
      محتوای مخفی: 1 
    بازم از نظر قیمت اسیافیک بالاتره که
    همین سرعت 8 با 50 گیگ بین‌الملل رو مخابرات داره میده 42 تومان
    قیمت 100 تومان ملاک نیست که
    کیفیتش هم که : اولش عاااالی
    بعدش رو به نابوووودی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مزخرف تر از اسیافیک نداریم
    اول سرعت گل و بلبل به ادم میده ولی بعدش گند میزنه به همه چی اونم از روی عمد
    با پشتیبانی هم که تماس میگیری انگار ربات داره جوابتو میده. متن از رو کاغذ حفظ میکنن جواب میدن
    مدتی هست آسیاتک دارم و مشکلی که میگید رو نداشته و ندارم!
    خط من از هر شرکتی که اینترنت گرفتم،به علت دوری از مخابرات شش مگابیت بیشتر کشش نداره و آسیاتک هم همین رو بهم داده بدون هیچ کم و کاستی.هزگر هم سرعتم از چیزی که بوده کمتر نشده.هرگز هم مشکلی پیش نیومده که بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم. قطعی نداشته مگر اینکه سراسری بوده. تازه آدم وسواسی هستم ولی برای من خوب بوده.تازه مرکز مخابرات ما یکی از بدترین وشلوغ ترین ها در شهرمون هست.
    Last edited by epaaeiz; 24-12-2023 at 18:10.

12. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •