تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3645 از 3745 اولاول ... 2645314535453595363536413642364336443645364636473648364936553695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,441 به 36,450 از 37446

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وضع اینستاگرام روی اسیاتک چجوریه ؟ فیلمها راحت باز میشه ؟ سرعت قطعی ؟ بین اسیا و صبا به نظرتون کدوم بهتره ؟
    دوست عزیز آسیاتک جزو بدترین اپراتورا محسوب میشه بی کیفیتترین اینترنت رو ارائه میده اونقد تجهیزاتشون ضعیفه که نصف کاربراش با snr های غیراستاندارد و پایین دارن از اینترنت استفاده میکنن از قطعیاش که نگم برات اصلا توصیه نمیکنم سمت همچین شرکتی بیای! من قبلا مخابرات بودم اومد اسیاتک کشش خطم از نصف هم کمتر شد

دوستان این تازگیا شما هم قطعی زیاد دارین؟ مال من چند ساعت قطعه چند ساعت وصله مودمو خاموش کنم بهتره!!

2. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز آسیاتک جزو بدترین اپراتورا محسوب میشه بی کیفیتترین اینترنت رو ارائه میده اونقد تجهیزاتشون ضعیفه که نصف کاربراش با snr های غیراستاندارد و پایین دارن از اینترنت استفاده میکنن از قطعیاش که نگم برات اصلا توصیه نمیکنم سمت همچین شرکتی بیای! من قبلا مخابرات بودم اومد اسیاتک کشش خطم از نصف هم کمتر شد

دوستان این تازگیا شما هم قطعی زیاد دارین؟ مال من چند ساعت قطعه چند ساعت وصله مودمو خاموش کنم بهتره!!
    مناطق تحت پوشش خیلی تو این زمینه دخیل هست! بنده هم نظر برعکس شما رو دارم. از آسیاتک که خونه پدریم هست شدیدا راضی هستیم و هیچگونه قطعی یا نویز و کاهش سرعت نداریم (خط قدیمی و خونه قدیمی هم هست) در مقابل خونه ی جدید خودم که خط فیبر نوری هست و مجبورا بجز مخابرات از هیچ جایی نمیتونم سرویس ADSL بگیرم شدیدا ناراضی ام. سرعت الانی که از مخابرات گرفتم 8 هست ولی در طول روز و شب اکثرا بالاتر از 4 مگ نمیاد! از طرفی هر بار تماس میگیرم و میگم که خطم فیبر نوری هست چرا کاهش سرعت دارم یه جوری طفره میرن... آخر سر هم مشکل رو قبول کردن که از طرف خودشونه و کارشناس فنی فرستادن اومدن خونه دیدن از طرف ما هیچ مشکلی نیست و با چند تا تلفن به چند اپراتور مرکزی مشکل تقریبا برطرف شد و تونستم به سرعت 8 برسم که بعد 2 روز مخصوصا عصرها تا آخر شب سرعت باز تا 2 مگ پایین میاد روزها هم نهایتا 5 الی 6 مگ، هیچ کس هم جوابگو نیست! اتفاقا بنظرم زیرساختها و تجهیزات و سرویس دهی آسیاتک خیلی بروزتر از مخابرات باشه.
    در کل تجربیات تو مناطق مختلف فرق میکنه!

4. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مناطق تحت پوشش خیلی تو این زمینه دخیل هست! بنده هم نظر برعکس شما رو دارم. از آسیاتک که خونه پدریم هست شدیدا راضی هستیم و هیچگونه قطعی یا نویز و کاهش سرعت نداریم (خط قدیمی و خونه قدیمی هم هست) در مقابل خونه ی جدید خودم که خط فیبر نوری هست و مجبورا بجز مخابرات از هیچ جایی نمیتونم سرویس ADSL بگیرم شدیدا ناراضی ام. سرعت الانی که از مخابرات گرفتم 8 هست ولی در طول روز و شب اکثرا بالاتر از 4 مگ نمیاد! از طرفی هر بار تماس میگیرم و میگم که خطم فیبر نوری هست چرا کاهش سرعت دارم یه جوری طفره میرن... آخر سر هم مشکل رو قبول کردن که از طرف خودشونه و کارشناس فنی فرستادن اومدن خونه دیدن از طرف ما هیچ مشکلی نیست و با چند تا تلفن به چند اپراتور مرکزی مشکل تقریبا برطرف شد و تونستم به سرعت 8 برسم که بعد 2 روز مخصوصا عصرها تا آخر شب سرعت باز تا 2 مگ پایین میاد روزها هم نهایتا 5 الی 6 مگ، هیچ کس هم جوابگو نیست! اتفاقا بنظرم زیرساختها و تجهیزات و سرویس دهی آسیاتک خیلی بروزتر از مخابرات باشه.
    در کل تجربیات تو مناطق مختلف فرق میکنه!
    به هر حال من که اسیاتک دارم وضعیت افتضاح هست اگه نمیتونه مناطق رو خوب پوشش بده اشتباه میکنه خدمات میده. تو همین خونه پارس انلاین هم داریم یه ماه هم میشه یه بار قطعی نداره ولی اسیاتک روزی نیست قطعی نداشته باشه این روزا که وضعیت بدترم هست متاسفانه!! اگه سرویس یه ساله نمیگرفتم اونم به خاطر قیمتش به هیچ عنوان سمت همچین شرکتی نمیرم!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به هر حال من که اسیاتک دارم وضعیت افتضاح هست اگه نمیتونه مناطق رو خوب پوشش بده اشتباه میکنه خدمات میده. تو همین خونه پارس انلاین هم داریم یه ماه هم میشه یه بار قطعی نداره ولی اسیاتک روزی نیست قطعی نداشته باشه این روزا که وضعیت بدترم هست متاسفانه!! اگه سرویس یه ساله نمیگرفتم اونم به خاطر قیمتش به هیچ عنوان سمت همچین شرکتی نمیرم!
    خب این یک استثنا هست هستند کسانی که پارس آنلاین دارن میگن اگه نمیتونه مناطق رو خوب پوشش بده اشتباه میکنه خدمات میده! بهرحال اینجا ایرانه و چیز مطلق و عالی و بهترین تو هیچ زمینه ای معنا نداره!
    Last edited by DJ POLESTAR; 04-12-2019 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب این یک استثنا هست هستند کسانی که پارس آنلاین دارن میگن اگه نمیتونه مناطق رو خوب پوشش بده اشتباه میکنه خدمات میده! بهرحال اینجا ایرانه و چیز مطلق و عالی و بهترین تو هیچ زمینه ای معنا نداره!
    بهتره کلمه استثنا رو برای خطوط انگشت شماری به کار ببریم که snr استاندارد به بالا دارن چون به قول خودتون اینجا ایرانه و چقدر راحت تمام ایرانیا قبلول کردن که اینجا ایرانه و هر چی بلا و بدبختیه حق مردمشه!

8. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    امروز بعد از 3 سال مشترک اسیاتک بودن به علت قیمت بالا و نداشتن طرح های تخفیفی و کیفیت پایین به خصوص در اینستا و ویدیو انلاین تصمیم به تخلیه گرفتم
    مقصد بعدی های وب هست تا ببینم کیفیت اون شرکت چطوره

10. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    امروز بعد از 3 سال مشترک اسیاتک بودن به علت قیمت بالا و نداشتن طرح های تخفیفی و کیفیت پایین به خصوص در اینستا و ویدیو انلاین تصمیم به تخلیه گرفتم
    مقصد بعدی های وب هست تا ببینم کیفیت اون شرکت چطوره
    منم امروز درخواست تخلیه دادم. 3 تا 7 روز زمان میبره
    شیطونه میگه پیش دستی کنم تو 195 شکایتم ثبت کنم

12. 2 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم امروز درخواست تخلیه دادم. 3 تا 7 روز زمان میبره
    شیطونه میگه پیش دستی کنم تو 195 شکایتم ثبت کنم
    اسیاتک به راحتی تخلیه نمی کنه خیلی لفتش میده من روی یه خطم تقریبا 3 ماه طول کشید تخلیه کنه البته خودم سرویس رو شارژ نکردم گذاشتم خودشون جمع اوری کنن
    ولی مشترک درخواست بده بازم لفت میدن تا پشیمون بشه
    بهترین کار اینه توی 195 هم شکایت ثبت کنی خیلی زود تخایه می کنن
    زژ

14. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بهتره کلمه استثنا رو برای خطوط انگشت شماری به کار ببریم که snr استاندارد به بالا دارن چون به قول خودتون اینجا ایرانه و چقدر راحت تمام ایرانیا قبلول کردن که اینجا ایرانه و هر چی بلا و بدبختیه حق مردمشه!
    رفیق منظور کلی بنده اینه که هیچ ISP تو ایران کیفیت خوب و مطلقی نداره هیچ شرکت انگشت شماری هم نیست که استاندارد SNR استاندارد به بالایی داشته باشه و در این بین استثنائاتی هست که تو یه منظقه و خیابونی حالا به علت های نامعلوم طرف تجربه خوبی از یه آی اس پی داره و در یه محل و خیابون دیگه شدیدا ناراضی و اینکه صد البته بله اینجا ایرانه متاسفانه! و باید سوخت و ساخت! نهایتا تنها اعتراضمون شده پاک کردن صورت مسئله... نمونش شما که آسیاتک رو میکوبید اون یکی رو میسازید یا من که نظر عکس شما رو بر حسب تجربه ای که داشتم عرض کردم. پس این وسط دقیقا شما هم به اندازه بنده قبول کردید که هرچی بلا و بدبختیه حق مردم و خودشه!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان تو پنل آسیاتر، حجمی که زده داخلیه یا خارجی؟ و تو جزییات ،آیا خارجی رو x2 حساب میکنه یا داخلی رو نصف؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •