اقا مثل اینکه خوبی و پایداری به این اسیا تک نیومده !
پینگ گوگل شده 400 و 380 !
عجب اشتباهی کردیم تمدید کردیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا مثل اینکه خوبی و پایداری به این اسیا تک نیومده !
پینگ گوگل شده 400 و 380 !
عجب اشتباهی کردیم تمدید کردیم
چند روزی کلا باید بیخال باشید چون وضعیت امنیتی هست باید صبر کنید تا عادی شه
آره دوباره پا گذاشتن رو سیم اینترنت و خرابش کردن...
برای من کم نمیکنه... شما مطمئن هستید که دانلود پلاستون فعاله؟دوستان تو سایت آیو آسیاتک نرن ترافیک کم میکنه با وجود ثبت نام و لاگین شدن اصلا من موندم با این ترافیک های محدود سرویس تلویزیون اینترنتیشون چیه تازه وقتی قول کم نشدن ترافیک رو هم میدن بازم کم میکنه.
اگه مسئله امنیتیه چرا فقط آسیاتک اینطوریه چرا ایرانسل و ... هیچ مشکلی ندارن؟
الآنم هم با ایرانسل اومدم انجمن وگرنه آسیاتک قطع شده
مال شما هم قطعه؟؟؟
من از یه شرکت دیگه اشتراک ای دی اس ال دارم از صبح پینگ رفته بالای 300 الانم که کلا هیچ صفحه ای باز نمیشه،رایتل هم که کلا ترکیده تو منطقه ما ولی ایرانسل باز بهتر هست وضعش.
واسه من تا دیروز max rate رو 9200 بود امروز اومد رو 6000 که الان زنگ زدم طرف گفت آقا خطت نمیکشه و...
که گفتم ببره رو 12 طرفم میگفت مشکل پیدا میکنه و نمیشه گفتم شما بزار فقط میخوام امتحان کنم الان گذاشت, مکس ریت رفت رو 11100 و Snr هم رفت رو 6.4 گفتم دست بهش نزن بزار همینطوری باشه
انصافا هر وقت باهاشون تماس گرفتم طرف عوضی بازی درنیاورده(شاید شانس منه) شایدم اگه ببینه زیاد سر در نمیارید دست به سر کنه
الان بعد 2 ساعت که واقعا برام عجیبه با رفرش های مختلف هنوز همون اعداد ثابت مونده
6db خیلی بده، شانس آوردی هنوز reconnect نداشتی، حداقل 9db لازم هست. منم رو 11000kbs با 6db گذاشتند، فایده نداشت. الان 6000kbs با 12db حوبه، بهتر از هیچ
همین 6000kbs با 12db نواسان داره، از 12db تا 9db
Last edited by dadash42; 11-01-2017 at 02:03.
بله فعاله ولی کم میکنه.
شاتل هم از دیروز ملی شده![]()
طرف برگشت سوتی داد گفت snr بالای 6 مشکلی نداره بعد سریع جملشو قطع کرد و گفت مشکل از طرف ما میشه و فلان
والا از دیشب تا الان که مشکلی نداشتم دانلود شبانه هم از 15 گیگ اومده رو 20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)