به نظر من بهتره هر کسی هر کاری انجام میده به نمونه اینجا بزاره اینجوری همه استفاده می کنن و سوالم براشون پیش میاد من خودم از امروز شروع میکنم.
![]()
به نظر من بهتره هر کسی هر کاری انجام میده به نمونه اینجا بزاره اینجوری همه استفاده می کنن و سوالم براشون پیش میاد من خودم از امروز شروع میکنم.
![]()
باشه ! من چند دقيقه پيش يه کد واسهupload فايل نوشتم.
اصلا هم توش استثنا ها رو درنظر نگرفتم و اصلا هم سعی نکردم از منطقی ترين روش استفاده کنم فقط خواستم کار کنه !!!!!!ميذارم اينجا شما اصلاحش کنيد که يه کد قشنگ از توش دراد !!!خودم هم بيشتر روش کار ميکنم و نتيجشو همينجا ميذارم .
خوب حالا شما اشکال هاشو بگين و درست کنيد ببينم بلدين يا نه !!!!!!!!!!!!!!!
هر کسی هم تو هر کجاش مشکل داشت بپرسه شايد ما هم يه چيزی ياد گرفتيم !!
منتظرم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Ultimator; 05-04-2008 at 19:31.
سلام.
نمی شه با #C کار کنید؟
البته در دات نت زیاد فرقی نمی کنه با یکمی تغییر می شه درستش کرد، من بیشتر از لحاظ syntax کدهاش می گم، چون اصلا از بیسیک خوشم نمی یاد!!!!!!
سلام.
از عنوانش پیداست!
برید حالش رو ببرید....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون امین جان مفید بود.
موفقیت عالی مضاف .
سلام دوستان با اينکه گفته بودم ديگه زياد چيزی نمينويسم ولی دلم طاقت نياورد دوباره اومدم خدمت کنم .
در پی شکست خوردن سياست های قبلی تاپيک ( يکی کد بده بقيه بپرسن ) به اين نتيجه رسيديم که مثل اينکه به يک دوره ی آموزشی نياز است
در اين راستا تصميم گرفته شد که يک دور مجموعه آموزشی کاربردی ساخت صفحات net. به صورت کاربردی و پروژه محوری در اينجا مطرح شود . دوره ی اول فکر کنم. در اين دوره آموزش های پيشرفته تری مانند ساخت يک انجمن ، فروشگاه ساده ، سايت خبری و ... نيز وجود خاهد داشت . و طی آن تکنيک های دات نت نويسی به هر دو زبان C# & VB.NET آموزش داده خاهد شد .البته اگه عمری باقی بماند و هيچ مشکلی پيش نيايد و همچنين تشخيص اينکه کسی از اين آموزش ها استفاده ميکند يا علافيم!
در هر صورت دوستان علاقه مندی خود را اعلام نمايند تا اين بحث به صورت جدی پی گيری شود .
نظر خود را در اين رابطه که آموزش کجا قرار بگيرد نيز اعلام فرماييد: در ادامه ی اين تاپيک موفق يا تاپيک جديدی با نام دوره . و يا هيچکدام( قرار نگيرد !).
پيشاپيش من از جانب دوستان نظر مساعد خود را اعلام ميکنم و به اين ترتيب منتظر نظر در مورد مکان اين آموزش ميباشيم!
به احتمال فراوان اولين دوره اين آموزش بياييد انجمن بنويسيم خواهد بود
سلام نیما جان
شرمنده...به خدا همین الان این پستت رو دیدم.
اگه چنین چیزی باشه که عالیه پسر، هر وقت، تونستی حتما این کار رو بکن.
در ضمن به نظر من بهتره توی همین تاپیک بحث بشه!!!!
مرسی...
Last edited by eAmin; 15-04-2008 at 17:50.
يه تاپيک همينورا ايجاد شد که پايش رو استاد عزيزh2 جون گذاشت ، ميشه همون وسط آموزشيش هم کرد . احتمالا اون پروجه رو جايگزين همين طرح ميکنيم . پس بياييد چيز ميز بنويسيم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)