سلام
دیدم دوستان زیادی برای دانلود از رپید شیر با استفاده از برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM با مشکل
رو به رو میشن گفتم آموزشش رو بذارم تا دوستان استفاده کنند انشاا... مفید باشه
خوب برای شروع به 2 تا برنامه نیاز هستش
1- IDM , Internet Download Manager
2-Hide IP Platinum
شروع به کار :
بعد از نصب دو برنامه بالا حالا می خواهیم از رپید شیر بدون محدودیت دانلود کنیم ( مثلا 5 تا فایل با هم )
مرحله اول : اجرای برنامه Hide IP Platinum
مرحله دوم : رفتن به منوی Downloads>Option در برنامه IDM شکل زیر:
بعد در تب General تیک گزینه مشخص شده تو شکل زیر رو بر می داریم :
نکته: اگر از مرور گر دیگری استفاده می کنید مثلا Opera یا Firfox یا... باید تیک مربوط به اون رو بردارید
مرحله سوم:
وارد لینک مورد نظرتون از رپید شیر بشین و روی دکمه Free کلیک کنید
خوب الان مثلا مثل شکل زیر نوشته که 3 دقیقه باید صبر کنید شاید برای شما بیشتر نوشته باشه 50 یا 60 یا...
دقیقه شاید هم بیشتر
مرحله چهار(مهم) :
حالا باید با کلید های Ctrl+Q رو فشار بدین تا Ip شما عوض بشه و بتونید فایل رو دانلود کنید ، خوب من این کارو
کردم یعنی Ctrl+Q رو فشار دادم یا این که روی آیکون برنامه که کنار ساعت سیستم هست کلیک راست بزن و
بعد گزینه Change Proxy رو انتخاب کن با این کار Ip عوض میشه مثلا من الان با این کار Ip م به صورت زیر شد
خوب حالا صفحه ای که توش نوشته بود چند دقیقه صبر کنید رو Refresh کن و روی کلیدی که تو شکل زیر
مشخص شده کلیک کن
نکته: اگر باز نوشت که باید چند دقیقه ای صبر کنید مجدد Ip رو عوض کنید و دوباره صفحه رو Refresh کنید
بعد صفحه شمارنده (شکل زیر ) میاد ، صبر کنید تا شمارنده صفر بشه
بعد که صفر شد صفحه ی زیر میاد که شما گزینه ای که توی شکل مشخص شده رو انتخاب کنید و کد مورد
مورد نظر رو هم تو کادر مربوطه وارد کنید که مثلا برای من این کد PBWW بوده
مرحله پنجم:
الان برید به مسیر Downloads > Option (مرحله دوم) ، در تب General تیک گزینه ای که تو مرحله دوم
برداشته بودین ، دوباره تیک بزنید
حالا روی دکمه Download via Conget کلیک کنید می بینید که IDM باز میشه و فایل شما آماده دانلود شدن با
IDM هستش
نکته : حالا شما می تونید در همین حالی که دارین این فایل رو می گیرید ، دوباره IP رو عوض کنید و فایل دیگری
رو هم از رپید دانلود کنید
موفق باشید