سلام به خدمت حمید اقای جبلی عزیز استاد گرانقدر کار ادیو ایران و تهران و همچنین سلامی ویژه به خدمت عزیزان حاضر در این تاپیک و سلامی به گرمی سال های قبل از به وجود آمدن گروه های تلگرامی و واتساپی به فروم پی سی ورلد و تاپیک مشاوره سیستم صوتی.
حمید اقا خوبی عزیز دلم دل تنگ و دست بوس شما هستیم همیشه ، چند وقتی بود میخواستم بیام اینجا فرصتی حاصل نشد تا عرض ادب و احترام کنم محضر شما و دوستان گرانقدر، حقیقتا من دوتا خودرو دارم تحویل میگیرم یکی تارا و دیگری کوییک اس، احتمال داره یکیشونو بفروشم و دیگری رو نگهداری کنم برای استفاده روزانه و ... این احتمال که خودرو کوییک را نگهداری کنم بسیار زیاد هست.(پس تا اینجا فرض ما بر نگهداری خودرو کوییک اس با سیستم مالتی پلکس هست)، حال برای این خودرو یک سیستم باکیفیت اما بسیار سبک و به قیمت مناسب میخوام جمع کنم.(حمید اقا نخند بهمپیر شدیم دیگه موهامون سفید شده).
سیستم مد نظر خودم طبق قطعاتی که میخوام تهیه کنم اینا هست تا به این ساعت و دقیقه و ثانیه.
توجه بفرمایید سیستم خیلی سبک اما با کیفیت و ارزان قرار هست تمام بشه.
خب بریم سراغ قطعات مد نظر.
انتخاب امپیلی فایر
اول از مغز تحلیل گر این سیستم خدمتتون باید بگم یه مانیتور اندرویدی 10 اینچ هست که اصلا کیفیت صدای قابل قبولی نداره متاسفانهحدود قیمتی بین 3 تا 5 میلیون با توجه اپشن های این مالتی مدیا ها متغییر هست قیمتش.
دومین و مطرح ترین قسمت سیستم خرید آمپ خوش ساخت و به قیمت مناسب که چندین گزینه پیش رو داریم.
1. سلطان دلها gladen rc 70c4 (گران ولی با کیفیت)
2.آمپ با کیفیت helix d four (گران اما با اصالت و کیفیت)
3.آمپ کنوود hqr 100.4 (برند اما گرون و وات بالا)
4.آمپ پایونیر 7004 (خوش قیمت و منطقی با خروجی مناسب)
5.آمپ وسوسه انگیز کنوود 804 ای ایکس هم میتونه با توجه به قیمت برام جذاب باشه.
6.امپ جمع و جور و فسقلی 1814 از برند کنوود هم برام قابل احترام هست (ولی زیاد مد نظرم نیست)
7.آمپ سونی هم 1004 هم گزینه خوبی میباشد.
8.امپ استگ 75.4
9.دی اس 18 مدل 3000d4 و مدل ds1800.4
شماره هشت به بعد رو هیچ شناختی رو برندا ندارم و فقط صرفا میگم ببینم نظرتون چیه حمید جان پیشاپیش بابت بالا رفتن فشار خون و عصبانیت شماعذر خواهم
8. لئودو lc504
9. آدیو کوارت r480
10.محبوب دلها ام بی اکوستیک 755
11.آمپ جی وی سی 5 کانال مدل 3005 نیز جزیی از این انتخاب ها قرار دارد.
12. آمپ بعدی نیز از ام بی هست مدل 5005 (از اونا که برق 12 رو به 220 تبدیل میکنه میده به ساب و باند )
13.آخرین آمپ هم لئودو 100.5 هست که بازم شناختی ازش ندارم.
14.آمپ بلاپونکت مدل 2040d و مدل 2604
15.مدل ناکامیچی 100.4
این بود داستان امپ های مد نظر زیر 9 میلیون تومان
بریم سراغ قسمت باند و یا کامپ خوش قیمت این رنج
گلیدن 609 الفا به همراه rc100 خیلی گرونه اقا به کوییک نمیاد این ست
یه ست استیج جلو عقب میخوام که قیمت زیادی نداشته باشه فقط از حالت فابریکی در بیاد و با امپ نهایت 60 وات صداش خوب باشه.
درنهایت هم ساب
در سایز 10 اینچ برای محدودیت جا از برند های
کنوود2516
پایونیر 250s4
هرتزds25.3
سایز 12 اینچ هم
سابهای کنوود 3010 - 112 - 3000
سابهای جی بی ال استیج 1210 - 122
پایونیر a30 - w32s4
سونی 1201
اینفینیتی 1270 پریمیوس
جی وی سی w120 - dr120 - dr124 - 1210
ساب ها به صورت بریچ به یک امپ وصل میشن و موقت به امپ باندها وصل هستند.
حال نظر شما چیست حمید جان این سیستم هرچی قیمتش پایین تر باشه برای من مهم تر هست. اصلا نمیخوام هزینه زیادی براش کنم.
یعنی به حدی که یه امپ ام بی اکوستیک و یه کواکسیال ارزون برای درب جلو و استیج عقب و یه ساب ارزون قیمت مد نظرم بود و این رویه و نگاه تو این خودرو دنبال میشه.
نهایت قیمت برای کل ست14 میلیون تومان هست.
حمید اقا ما همیشه از سالیان قبل زحمت برای شما فراوان داشتیم.
با تشکر از نگاه و صبوری شما برای وقتی که گذاشتین و مطالعه کردین.