آقا من یه pioneer 5050 خریدم. راضی هم هستم. پیزایی که من از ضبط می خواستم رو می تونه انجام بده.
راستی می گند اینا ipod می خونه یعنی چه؟
آقا من یه pioneer 5050 خریدم. راضی هم هستم. پیزایی که من از ضبط می خواستم رو می تونه انجام بده.
راستی می گند اینا ipod می خونه یعنی چه؟
ممنون میشم اگر از همه ی این مدلا عکس هم بزارید با باند هاشون/...
اگه اشتباه نکنم ipod یک وسیله ای است که اونو کنار ضبط میزاری آهنگاتو از رو کامپیوتر روش میریزی و با کمک اون میتونی صداشو از ضبط بشنوی. البته خیلی گرونه.
ipod وسیله ای هست همچون mp4 player. توی جیب جا میشن. قابلیت خواندن ویدیو و ترانه و mp3 و... رو دارن.
معمولا به دوربین هم مجهز هستن.
حافظه اونا معمولا زیاده. مثلا تا جایی که من میدونم 60 گیگ هم دارن.
محصولی از شرکت apple هستن.
پخش هایی مثل پایونیر 5950 امکان اتصال به ipod رو در خودش فراهم کرده. به این معنی که ما میتونیم با اتصال اون به ipod تمام ترانه هایی که رو ipod داریم با استفاده از پخش گوش بدیم. و حتی اگه lcd داشته باشیم میتونیم تصویر رو هم ببینیم.
قیمتشون هم فکر کنم از 120 و 130 شروع بشه تا ...
Last edited by Farshadd; 17-08-2008 at 01:29.
پخش پایونیر 6950
پخش پایونیر 6050
پخش پایونیر 5050
پخش پایونیر 5950
پخش پایونیر 4950
پخش پایونیر 3950
پخش پایونیر 2950
باند پایونیر 6975
باند کنوود 718
چند مدل ipod
دیگه چی؟؟؟
کوچیکه تو جیب جا میشه. خوردنی نیست. گرونه. دی:ipod وسیله ای هست همچون mp4 player. توی جیب جا میشن.
من منظورم رو اشتباه بیان کردم ...در حقیقت میخوام بدونم که دقیقاً اسم این ضبط فندکی تو بازار چی هست ؟ چه مارکهایی داره ؟ و آیا به درد 206 تیپ 2 هم میخوره و با ریموت کنار فرمون سازگار هست یا نه ؟ چگونه باید نصب کرد ؟
من پیشنهاد میکنم اگه میخوایید سیستم رو تا حدی ارتقاع بدید که ساب هم ببندین باند های قویتری استفاده کنید.
سیستم پیشنهادی من برای شما اینه:
پخش همون 3050 فعلا میکشه.
باند هم 718 کنوود بنداز. که هم ارزون هست هم صدای خوبی میده.
بعدا هم میخوای ارتقا بدی یا همین (2باند+ساب+آمپ) میمونه؟؟
واسه معرفی آمپ و ساب میگم.
راستی تا چه حد کلا میتونی هزینه کنی؟
با سلام خدمت دوستان و اساتيد :
راستش يه سيستم توپ به همراه باند ميخواستم
حداكثر هزينه هم 900 هزار هست
ضبط و باند پيونر باشه .:
ولي مدلشو نميدونم .
آمپ . ساب و كامپوننت هم ميخوام ولي قيمت و مدل نميدونم .
ضمنا ميخوام شبا كه ميشه فلش بشه بايد چكار كرد ؟
مانيتور چنده ( جدا از قيمت اونا بفرماييد )
ممنون . سيستم براي كل كل ميباشد و ميخواهم وقتي بلند آهنگ ميشه خش و پارازيت نداشته باشه .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)