سلام دوستان می خوام برای ماشینم ضبط پایونیر مدل 1469 بگیرم به نظرتون خوبه به قیمتش می ارزه
سلام دوستان می خوام برای ماشینم ضبط پایونیر مدل 1469 بگیرم به نظرتون خوبه به قیمتش می ارزه
دوستان یه کمکی بفرمایید مارو
من واقعا بین این همه تنوع دنیای صوت خودرو غرق شدم.
تا 600میخام یه سیستم بگیرم برای پراید هاچ بک.
الان موندم کامپوننت بگیرم یا اسپیکر یا....؟
البته پخش هم میخام بگیرم با همین بودجه.
میدونم کمه.ولی حداقل چیز با کیفیتی که میشه جمع کرد چیه؟
ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
330 تا 350 تومن.
آقا محمد بودجه که نمیشه مشخص کرد آخه تا الانم خیلی خرج سیستم کردم
خودتم دیدی پراید و اینهمه خرج سیستم ارزش نداره
حد اقل یه 206 هم بود آدم تا 6-7 تومنم خرج سیستمش میکرد دلش نمی سوخت!
میدونم قیمت ها بالاس . حالا میخوام بدونم 9004 و 8004 اختلاف قیمتشون چقده؟
اگه به 40-50 تومنه فرقش که همون 8004 میگیرم که 120 وات خروجیشه
اگه شماره نمایندگی رو داری برام پ خ کن یه قیمت بگیریم .
مرسی
درود به اساتید عزیز
ما هم به جرگه ی ماشین داران و پرایدیان پیوستیم( شاید مدلش لازم باشه بگم . سال 90 131sx )
حالا میخوام براش یه ضبط فلش خور و یک جفت باند تهیه کنم. اول اینکه اصلا نمی دونم چه مدل هایی هست و چی میشه تهیه کرد ، دوم اینکه قیمت هاشو نمی دونم ولی اینو می دونم زیاد نمی خوام خرج کنم و نهایتا بشه تا 300 الی 400 جمع و جورش کرد.
سوم اینکه میشه بجای دوتا باند ، 4 تا باند خرید که دوتاشو بندازیم عقب دوتا هم برای جلو؟ اگر میشه چه باندهایی و با چه مدل هایی باید تهیه کرد. برای من بیس خیلی مهمه و دوست دارم بکوبه ( البته می دونم به اندازه ساب و امپی و اینا نمیشه ولی در حد همون باندش هم دوست دارم بیس خوبی داشته باشه و اون حس باند های فابریک خود پراید رو به آدم نده)
من از این چیزا سر در نمیارم و دوست هم ندارم مستقیم برم تو یه مغازه و همه چیزو بسپرم دست خود فروشنده چون رو راست باشم به هیچ فروشنده ی اینطوری ای اعتماد ندارم و ممکنه هم قیمت هارو دو لا سه لا بندازه به ما هم اینکه با یه قیمت کذایی یه باند و ضبط بی کیفیت و نامناسب بهم بده. لذا می خوام شما دوستان عزیز که در این کار دستی دارید و حرفه ای هستید به من کمک کنید و راهنماییم کنید که من برم بخرم و فقط بدم به یکی بران نصبش کنه
حالا راهنماییم کنید که چه ضبطی ( مدل + قیمت ) با چه باند هایی ( مدل + قیمت ) می تونم تهیه کنم که کار ما عشق موزیکی هارو راه بندازه
پیشاپیش هم از پاسخ ها و راهنمایی هاتون سپاسگذارم![]()
اقا حمید 8004 رو گفتن خودشون 490 می تونن بگیرن.![]()
Last edited by amin5030; 14-04-2013 at 15:33.
با این تفاصیل کلا 6975 و بیخیال شدم
ولی دوستان میشه بگین چه مارک و مدلی صدایی به قدرت و خوبی 6975 و داره و قیمتش چنده ؟
حالا بهترم و قوی ترم بود چه بهتر !!
یه چیزه دیگه درسته که برای داشتن صدایه بهتر و صدا گرفتن خوب باید پخش درست حسابی و خوبم داشته باشی ؟
داداش من منکر خوب بودن 6975 نیستم ولی خدایش با این اوضاع بازار قیمت 6975 اصلا نمی ارزه فقط پول شهرتشو داره می گیره
کاملا درسته تا پخش خوب نباشه شما بهترین باندم بزاری باید صدای خوبی بهش برسه یا نه؟
دوستان پخش پایونیر 5950 فلش میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته usb adapter ready
جلوش که چیزی معلوم نیست ممکنه usb از پشت باشه؟![]()
پست ما جا موند![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)