ممنون از راهنماییتون.حتما امتحان می کنم.
مارکش هم زیاد برام مهم نیست چون یه هدیه است و اسب پیشکشی رو هم که دندونشو نمیشمرن.فقط اگه یه سری فرمتا رو پخش کنه برام کافیه.
بازم مرسی.
ممنون از راهنماییتون.حتما امتحان می کنم.
مارکش هم زیاد برام مهم نیست چون یه هدیه است و اسب پیشکشی رو هم که دندونشو نمیشمرن.فقط اگه یه سری فرمتا رو پخش کنه برام کافیه.
بازم مرسی.
Last edited by flying; 11-02-2008 at 16:30.
این دستگاه ها از کدک های جدید پشتیبانی نمیکنند برای اینکه بتونن فایلهای تصویری را پخش کنند باید یه فرمت xvid یا همون avi یا mpeg2 یا واین کدک های قدیمی در بیاد نباید h264 باشه که البته حجم فایلها تصوری با کیفیت یکسان نزدیک دو برابر میشه. کدک فیلم تون را با کانونتور به h263 تبدیل کنید و پسوند فایلتون میتونه mp4 یا avi باشه. مهم کدک فایل هست که h263 یا کدک های قدیمتر باشه.البته بیشنهاد من همون mpeg2 هست چون سایز تصویر تون را میتونید بالا و مثل کیفیت فایل اصلیتون نگه دارید ولی یه فیلم دو ساعته با این کدک به چند گیگ میرسه.
![]()
Last edited by jefersoon; 21-02-2020 at 15:32.
سلام به شما.
من یه MP4 دارم که پشتش نوشته ME-657 و MP4 ، فایل های MP4 v رو پخش نمیکنه ، هر راح حلی رو امتحان کردم ولی نشد ، قدیمیه ، با سیستمم فورمتش کردمحالا فایل هایی که بوده پاک شده ، ضبط میکنه ، صدا پخش میکنه ولی ویدیو نه ، میشه فایل هایی که این دستگاه باید داشته باشه یا راح حل یا بگین که از کدوم سایت میشه بفهمم چجوری درستش کرد؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)