خواهشمندم درصورت امكان مطالبي درخصوص رعايت نكات بهداشتي كاربران هنگام آغشته شدن دست آنها به موادي مانند ضديخ و روغن ترمز ارسال بفرمائيد .
يا حق (:
خواهشمندم درصورت امكان مطالبي درخصوص رعايت نكات بهداشتي كاربران هنگام آغشته شدن دست آنها به موادي مانند ضديخ و روغن ترمز ارسال بفرمائيد .
يا حق (:
دوستان كسي نميدونه؟!!!!!!!!!
يا حق (:
واقعا مطالب مفيدي بودند دمتون گرم
تاپک فوق العاده هستش
آقا یه سوال داشتم :
کلا عمل دریفت چیه ؟؟
به چه عملی دریفت میگن ؟؟
خوب ميشه گفت وقتي ماشين رو به بقل حركت ميدي! البته نه دقيقا به اين شكل! دريفت يكي از سخت ترين حالت هاي رانندگي هست كه از اون بيشتر در سر پيچ براي اينكه بتوني با سرعت بيشتر پيچ رو رد كني استفاده ميشهنوشته شده توسط elendil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا سوال داشتم
اینتر کولر چیه؟
کمری میشه تقویت کرد؟
ماشالا همه حرفه ای اند
خوب چیزهایی گفتید
قربون همتون
با درود به همه دوستان .نوشته شده توسط bijiman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بعد از یه چیز حدود 6 ماه گفتم یه سری به این تاپیک بزنم و خوب چون دسترسی من بسته بود مجبور شدم از ای دی دوست عزیزم سورنا که اینجا فعالیت نداره استفاده کنم /.
یادم رفت . من حسینی هستم - سهیل با ای دی Nomber1
در مورد سوالی که این دوستمون پرسیدند
در خودرو هایی که از سوپر چارجر بهره میبرند در اثر پروسه ی کاری که توسط توربین ها بر روی هوا انجام میدهند باعث
افزایش دمای آن میشوند . افزایش دمای هوا باعث کاهش در چگالی هوا میشه واین کاهش چگالی از غلظت مولکول
های اکسیژن میکاهد .
برای غنی سازی و به عبارتی ریچ کردن غلظت اکسیژن در هوا از یک مبدل حرارتی استفاده میکنند که در این مبدل از آب
برای خنک کردن هوا استفاده میشه . در برخی مکان ها از ایر کولر نیز به جای نام اینتر کولر استفاده میشود .
نویسنده : سید سهیل حسینی
----------------
هر خودرویی رو متناسب با بودجه و سطح فعالیت خودرو و به عبارتی stage اون خودرو میشه تیونینگ کرد .کمری میشه تقویت کرد؟
-------------------------------------
به برهم زدن تعادل ماشین در قسمت عقب یا همون over steer و هدایت خودرو در اون وضعیت به شکلی که راننده برای طی کردن مسیر های مارپیچ برای از دست ندادن تایم استفاده میکنه عمل دریفت میگندتاپک فوق العاده هستش
آقا یه سوال داشتم :
کلا عمل دریفت چیه ؟؟
به چه عملی دریفت میگن ؟؟
-------------
دوستان اگه سوال دیگه ای بود چون فرصتی ندارم برام میل بزنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
خیلی تاپیک خوبی است
خیلی چیزا خوندم
متشکرم
از آقا سهیل (405baz) تشکر میکنیــــــــــــــــم
به به
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)