این ها هم پرنده های من هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ها هم پرنده های من هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه خرگوش ها رو نصفه شبی یکیونو سگها دنبال کرده بودن بیچاره سکته کردنوشته شده توسط DaRiOuShJh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یکی هم چون تنها موند و خرگوش هم هیچ وقت نمیتونه تنها بمونه مرد
منم دوتا طوطی ناز دارم
اگه می خواین ببینین چه شکلین توی گوگل بنویسین fischer lovebird
الان تقریبا سه ماهه که دارمشون
اوایل خیلی ترسو بودن، اما الان دیگه نه !! راحت میان پیش ما
خیلی باحالن خداییش !! کاراشون تقریبا مثل ما آدماس :
صبحای زود بیدار میشن یکم سر و صدا می کنن. دوباره میگیرن می خوابن ساعت ده بیدار میشن، از توی لونشون میان بیرون و روی چوب دم لونه یکم دیگه چرت میزنن (مثل ما که وقتی بیدار میشیم لب تخت یکم میشینیم)
بعد پا میشن یه دو سه تا خمیازه می کشن، یکم کش و قوس میان یکم همدیگه رو بوس می کنن، نازی می کنن، بعد میرن سر ظرف غذاشون که صبحونه بخورن
اولش دعوا می کنن که کدوم ظرف غذا مال کدومشون باشه، وقتی غذاشون رو خوردن یکم بازی می کنن. یکم دعوا می کنن یکم سر و صدا می کنن.
بعد ظهر می شه و یه بار دیگه غذا می خورن و نوبت به خواب ظهر می رسه، یه دو ساعت هم ظهر می خوابن
وااااای دعواهاشون خیلی باحاله، خیـــــــــــــــــــــلی !!!!!
وقتی توی لونه باشن و دعوا کنن آخر کار یکیشون از لونه پرت می شه بیرون بیشتر وقتا مرده شوت می شه بیرون ما هم دلمون رو می گیریم و می خندیم
اگه هم باهاشون بد حرف بزنی به تیرچه قباشون بر می خوره و قهر می کنن، اما از اونجایی که مهربونن زودی آشتی می کنن
اینم عکسشون که به دلایلی بقیشو بریدم
چقدر باحال نوشتيد . كلي خنديدم .نوشته شده توسط nazila_nanaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
o,nl,kl odgd ld okndl ,hgghنوشته شده توسط w0rm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه :
خودمونم خیلی می خندیم والا
يه جفت ماهي Cichlid دارم با مقادير زيادي طوله (دقيق نشمردم ، 250 تايي ميشه) ...
يادم رفت قبل از مزدوج شدنشون اين كتاب تنظيم خانواده رو بدم يه بار بخونن ...
موندم اسم بچهاش يادش نميره ...
باغ وحش پی سی ورد هم پس راه اندازی شد !
اینم از نانازی من . خیلی دوسش درام . وقتی رفته بودم کوه پیداش کردم . بر خلاف ظاهرش خیلی مهربونه !!
اسمش عسله . اینم عکسش :
Last edited by blackfox; 16-01-2008 at 23:22.
ببخشیدا!!!نوشته شده توسط blackfox [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من نفهمیدم این چه جونوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)