سلام
اگه میشه این بازی رو در اینترنت بازی کرد من هستم
سلام
اگه میشه این بازی رو در اینترنت بازی کرد من هستم
دوست عزیز این بازی دیگه خیلی قدیمی شده .
گرافیکش هم خیلی تو ذوق میزنه .
من قبلا عاشق این بازی بودم .
ولی الآن دیگه نه . ولی اگه شلوغ بشه منم میام .
استاد شما چرا ؟؟؟ شما چرا اين حرف رو مي زنيد؟
يه مثال بي ربط بزنم ؟؟؟ هنوز هم كه هنوزه بهترين و مطمئن ترين وسيله ذخيره اطلاعات همون كاغذ و خودكار چند صد سال پيشه ... (چه ربطي داشت ؟؟ خودم هم نمي دونم)
اين بازي واقعا بازه بي نظيريه ... من هم مثل شما بازي هاي استراتژيك زيادي رو انجام دادم ولي هيچكدومش لذتي رو كه اين بازي بهم ميده اصلا نميده ...
تازه گرافيكي كه شما فرموديد به نظر من يكي از محسنات اين بازيه ، چون باعث ميشه همه بتون اين بازي رو انجام بدن ولي شما اگه بخوايد c&c رو بازي كنيد مطمئنا همه نمي تونن.
من خودم الان روي كامپيوترم 2 گيگ رم و 256 مگ گرافيك 8600 دارم ولي با اين وجود هر وقت كه يوري بازي مي كنم دوباره جوون مي شم.
زياد حرف زدم ببخشيد ولي اگر پا باشيد خيلي حال ميده كه با هم اينترنتي بازي كنيم .. در ضمن شما با ديگران چيكار داريد. اگه كسي اومد قدمش روي چشم وگر نه من و شما كه هستيم هر وقت بگيد من پايه ام
دوست من پس بازی General چی ؟!استاد شما چرا ؟؟؟ شما چرا اين حرف رو مي زنيد؟
يه مثال بي ربط بزنم ؟؟؟ هنوز هم كه هنوزه بهترين و مطمئن ترين وسيله ذخيره اطلاعات همون كاغذ و خودكار چند صد سال پيشه ... (چه ربطي داشت ؟؟ خودم هم نمي دونم)
اين بازي واقعا بازه بي نظيريه ... من هم مثل شما بازي هاي استراتژيك زيادي رو انجام دادم ولي هيچكدومش لذتي رو كه اين بازي بهم ميده اصلا نميده ...
تازه گرافيكي كه شما فرموديد به نظر من يكي از محسنات اين بازيه ، چون باعث ميشه همه بتون اين بازي رو انجام بدن ولي شما اگه بخوايد c&c رو بازي كنيد مطمئنا همه نمي تونن.
من خودم الان روي كامپيوترم 2 گيگ رم و 256 مگ گرافيك 8600 دارم ولي با اين وجود هر وقت كه يوري بازي مي كنم دوباره جوون مي شم.
زياد حرف زدم ببخشيد ولي اگر پا باشيد خيلي حال ميده كه با هم اينترنتي بازي كنيم .. در ضمن شما با ديگران چيكار داريد. اگه كسي اومد قدمش روي چشم وگر نه من و شما كه هستيم هر وقت بگيد من پايه ام
جذابیت و گرافیکش 100 برابر از این Red Alert بالاتره !
بعدشم جدیدا از خود کار استفاده میشه . مداد کمتر !
دوست من بازم میگم اگه زیاد باشند منم پایه هستم .
موفق باشید . O R A C L E
تو گیم نت به زور می شه جنرالز بازی کرد چون خیلی گرافیکش زیاده اون وقت می گی که بشینیم
بااینترنت ایران که تهش 256 است جنرالز بازی کنیم ؟؟
نوشته شده توسط V A H I D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از دلایل برای بازی رد الرت و یوریه. من البته حرف شما رو قبول دارم و مطمئنا بازی های استراتپیک بهتری از این بازی هستند ولی اگر موافق باشید همین رد الرت و یوری رو بازی کنیم.
حالا که از بازی های دیگه گذشتیم کدوم یکی از شما ADSL دارید که با هم بازی کنیم. من هر روز از ساعت 3-5 و 9 تا ... می تونم آنلاین باشم.
هر وقت شما بگید هم در خدمتم
راستی اگر نقشه و زمین جدید کم دارید من حدود 100 - 150 تا دارم. اگر خواستید بگید تا بذارم
دوست عزیز من خودم با Dial Up اونم شب عید ! با دوستان بازی کردم و مشکلی نداشتم .تو گیم نت به زور می شه جنرالز بازی کرد چون خیلی گرافیکش زیاده اون وقت می گی که بشینیم
بااینترنت ایران که تهش 256 است جنرالز بازی کنیم ؟؟
درسته گرافیکش بالاست ولی اگه سیستم خوبی داشته باشی مشکی پیش نمیاد .
دوست عزیز اول اسم کامل بازی رو بنویس تا یا برم بخرم یا دانلود کنم .این یکی از دلایل برای بازی رد الرت و یوریه. من البته حرف شما رو قبول دارم و مطمئنا بازی های استراتپیک بهتری از این بازی هستند ولی اگر موافق باشید همین رد الرت و یوری رو بازی کنیم.
حالا که از بازی های دیگه گذشتیم کدوم یکی از شما ADSL دارید که با هم بازی کنیم. من هر روز از ساعت 3-5 و 9 تا ... می تونم آنلاین باشم.
هر وقت شما بگید هم در خدمتم
راستی اگر نقشه و زمین جدید کم دارید من حدود 100 - 150 تا دارم. اگر خواستید بگید تا بذارم
بعد میرسیم به آنلاین بازی کردن !
آقا اين بازي كه خيلي قديميه شما هم فكر كنم بايد حتما بازي كرده باشي البته اگه استراتژيك كار باشي
Command & conquer Red Alert 2
كه بعد از او هم يك پچ اضافه براي اون ساختن به اسم Yuri Revenge
كه اول بايد RED ALER رو نصب كرده باشي و بعد Yuri روي اون نصب مي شه.
Last edited by Farzad_p30; 26-12-2007 at 11:49.
آهااااااااااان ! پس این یوری یه پچ اضافه هست . من فکر کنم Red Alert رو دارم .آقا اين بازي كه خيلي قديميه شما هم فكر كنم بايد حتما بازي كرده باشي البته اگه استراتژيك كار باشي
Command & conquer Red Alert 2
كه بعد از او هم يك پچ اضافه براي اون ساختن به اسم Yuri Revenge
كه اول بايد RED ALER رو نصب كرده باشي و بعد Yuri روي اون نصب مي شه.
لینک پچ رو داری واسم بزاری ؟
نه لینکش رو ندارم ولی باید cdرو بتونی راحت تهیه کنی
ولی من یه مشکلی دارم
اونم اینه که من امروز خواستم برای اولین بار توی اینترنت یوری بازی کنم ولی هر کاری کردم بهم گیر می داد. میخواستم بدونم تا حالا کسی توی اینترنت یوری رو بازی کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)