والا اول اینکه چطوری بدونم که چند مبدله هست؟
و سنسور اطمینان رو چطوری پیدا کنم؟ :d
والا اول اینکه چطوری بدونم که چند مبدله هست؟
و سنسور اطمینان رو چطوری پیدا کنم؟ :d
سلام
دوستان من یه آبگرمکن بوتان بدون شمعک دارم
قبلا سالم بود
اما چند وقتیه که وقتی شیرو باز میکنی مشعلش دیر روشن میشه و یه صدای بلندی هم میده
مشکل از کجاست؟چیکارش کنم؟
شما کافی مدل و اسم پکیج بگی تا راهنمایت کنم.سنسور اطمینان سمت چپ و روی لوله های مبدل وبالای پکیج هستش.اما پیشنهاد میکنم به نماینده خدماتش تماس بگبری .چون ایرادی نیست که شما خودت بتونی حلش کنی.
مدلش b3218 آیوناز بدون شمعک شرکت بوتان هستش
سلام دوستان
مشکلی پیش اومده که کلافم کرده دیروز آبگرمکن خاموش شد ولی مثل قبل پیلوتش روشن نمیمونه یعنی فندکو میزنم زوشن میشه ولی هرچقدر هم دستمو نگهدارم باز ولش که میکنم خاموش میشه لطفا راهنمایی کنید که بدلایلی حسابی تو دردسر افتادم
راستی یادم رفت بگم بوتان دیواری هستش
سلام
من آبگرمكن b115 (طرح قديم يا دو شير) دارم . آب رو كه باز ميكنيم روي فشار زياد خوب كار ميكنه(اب جوش ميشه ) به محض اينكه آب رو كم ميكنيم كه بشه استفاده كرد خاموش ميشه (فشار آبمون هيچ مشكلي ندارده ) موقعي كه خاموش ميشه بعد از چند بار باز وبسته كردن شير آب كه قابل مصرف ميشه بعد از 10 دقيقه كم كم سرد ميشه بعد خاموش ميشه ( خود به خود )
ممنون ميشكم كمكم كنيد.
به اون سيم مسي كلفتي كه به سر شمعك نزديكه ربط داره اون سيم حرار ترو منتقل ميكنه . چك كن ببين درست عمل ميكنه كه گاز رو آزاد كنه
سلام خسته نباشید .
ما یک پکیج دیواری ایران رادیاتور داریم . که از اول که اومدیم د راین خونه مشکل داشت..مشکلشم اینه که الان که تابستونه و شیر گرمکن رادیاتور رو می بندی
کلا دیگه آب شیر رو هم جوش نمیکنه...
یعنی ما فقط می خواهیم که به رادیاتور ها کاری نداشته باشه ولی آب شیر رو هم دیگه گرم نمیکنه...
یعنی الان تو تابستون گرم کننده رادیاتور هم روشنه که طبیعتا باید خاموش باشه و رادیتاورها رو از شیر آبی که روی خودشون هست خاموش کردیم.
ممنون میشم کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . و اینکه فشار داخلی پکیج روی چند باشه؟ الان بین 1 و 2 .
محتوای مخفی: عکس پکیج
شما چك كن موقعي كه شير خروجي آب راديات رو ميبنديد آب از شير ها مي ياد يا نه اگر آب مصرغژفي (شير ها ) قطع شد ايراد از سيستم لوله كشي ساختمونه يعني مدار لوله آب راديات وآب مصرفي 1 مداره كه بايد 2 مدار جداگانه باشد
فشار دستگاه ربطي به اين ايراد ندارده ولي معمولا بايد حدود 1.5 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)