تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
خرید فالوور کلاب هاوس
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 122 اولاول ... 2272112118119120121122
نمايش نتايج 1,211 به 1,215 از 1215

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا

پيش فرض برای استفاده از فندکِ خودِ آبگرمکن ، دستها باید کاملاً خشک باشه

سلام

◼️ استفاده از فندکِ خودِ آبگرمکن برای روشن کردن شمعک با دستانِ خیس باعث می شه که فندک جرقه بزنه ولی شمعک روشن نشه .
    ◼️ علتش هم کاهش ولتاژ جرقه هست که در حدی نیست که گازِ شمعک رو آتش بزنه.

◼️ دستها باید کاملاً خشک باشه .

◼️ در بعضی از آبگرمکنها هم اگر دکمه ی قرمز رنگِ فندک رو کمی به بغل فشار بدین و سپس فشار بدین به بالا و فندک بزنین ، ولتاژ جرقه بیشتر میشه و جرقه قویتر میشه .

◼️ اگر جرقه زنِ فندک در مسیر گاز شمعک نباشه هم شمعک روشن نمیشه پس باید بررسی کنید که فندک و یا شمعک کج نشده باشند .

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درود دوستان
    یه آبگرمکن زاپاس تو انباری داشتیم که خاک گرفته بود
    یکی از افراد خانواده اومده و اون رو شسته، حالا روشن نمیشه، به نظرتون آب به بورد برقیش نفوذ کرده سوخته یا ترانزیستورش خرابه؟ (باتری بزرگ در دسترس نداریم چک کنیم)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا

پيش فرض

چند نکته مهم :

◼️چند نکته مهم در مورد خود به خود خاموش شدن آبگرمکن شمعکدار بوتان ۳۱۱۵ :

★از چند سال قبل ، شرکت بوتان آبگرمکن دیواری رو طوری می‌سازه که دودکشش ۱۵ سانت قطر داره و دیگه تبدیلِ دودکشِ ۱۵ سانتی به ۱۰ سانت هم در کارتن آبگرمکن نیست و این برای افزایش ایمنی هست .

★حساسیتِ سنسورِ دود هم که روی بدنه ی دودکش نصب شده بیشتر شده و اگر دودکش مکشِ خوبی نداشته باشه ، آبگرمکن زود خاموش میشه .

==================================

★ حساسیت سنسورِ حرارتِ بیش از حد هم که روی مبدلِ مسی نصب شده افزایش داده‌اند (Overheat Sensor )
    و همین باعث شده که اگر شعله ی مشعل خیلی زیاد باشه ، بعد از چند دقیقه باعث خاموش شدنِ آبگرمکن میشه چون مبدل بیش از حد داغ میشه .
    ( مبدل مسی همون قسمتی هست که آب در اون داغ میشه و درست بالای مشعل قرار داره .)

پس اگر دیدین آبگرمکن خود به خود هی خاموش میشه ، اول از همه مطمئن بشید که درجه ی مشعل یا همون درجه حرارت آب ، در حدی هست که نیازی نباشه آب سرد رو هم با آب گرم باز کنید .

★ این کار چند منفعت داره که قبلاً بارها نوشته‌ام :

✓ کاهش مصرف گاز

✓ کاهش استهلاک مبدل مسی

✓کاهش سرعت رسوب گرفتنِ داخلِ مبدل .

✓ سرد و گرم نشدن آب در دوشِ حمام چون دیگه شیر آب سرد در حمام کاملاً بسته هست .

چرا آب سرد و گرم میشه در حمام ؟
    جواب :
    ◼️ قبلاً توضیح داده‌ام که فشار آب سرد همیشه در لوله‌های ساختمان بیشتر فشار آب گرم هست و همین باعث میشه وقتی که در شیر مخلوطِ حمام ، آب سرد و گرم با هم باز هست ، آب سرد وارد لوله ی آب گرم بشه و درنتیجه جریانِ آب گرم متوقف و حتی معکوس بشه و درنتیجه آبگرمکن خاموش بشه چون حالتی پیش میاد که درست مثل بستنِ شیر آب گرم هست .

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2023

پيش فرض

سلام برای اسید شویی پکبج یا آبگرمکن باید حتما بگی تعمیرکار بیاد. چون منم دیدم که با یه دستگاهی که پمپ کولر داره اسید شویی میکنن. اسیدشونم خیلی قویه و گاز زیادی هم داره. من یه سرچ کردم تو گوگل بعد یه سایت پیدا کردم که اسمش اوستا پکیج بود. اومدن 1 ساعته کارمون انجام دادن. البته ما تهران هستیم.خواستی ادرس سایتشو اینجا میزارم.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با تعویض دیافراگم مشکل حل شد.
    با درود آبگرمکن 3115 بوتان شعله مشعل به اندازه کافی زیاد نیست و آب ولرم هستش.

چه مواردی باید بررسی بشه؟ باتشکر

آپدیت

اون قسمتی که با فلش مشخص کردم با فازمتر هل دادم به سمت چپ مشعل به حداکثر میرسه خب میشه نتیجه گیری کنیم که احتمالا یا دیافراگم معیوبه و یا دیسک و کلا من نمیدونم بعد دیسک چه قطعاتی هستش

پیچی که در تصویر مشخص کردم شکسته و امکان باز کردن رگولاتور از رابط چند راهه نیستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by masooyan; 08-01-2023 at 14:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •