سلام خیلی خوبه برای ما مبتدی ها عالی
سلام خیلی خوبه برای ما مبتدی ها عالی
با سلام میخواستم بدونم چطور میشه یک قسمت فیلم مثلا از دقیقه X تا Y رو به طور کامل شطرنجی کرد من ادیوس 6.05 امروز نصب کردم در قسمت افکت میرم و region رو روی فیلم دراگ میکنم و در لایه مکس که ایجاد میشه دوبل کیلک و وارد بخش مربوطه میشم از قسمت این ساید فیلتر و بعد موزائیک انتخاب میکنم اما میخوام فقد بدونم چطور یک بازه زمانی مشخص رو شطرنجی کنه و بقیه فیلم به صورت عادی پخش بشه هر کار کردم نشد لازم به ذکر هست من تا حالا با این نرم افزار یا مشابه این اصلا کار نکردم ممنون میشم اگر کسی اینجا بلد هست راهنمایی کنه
سلام هر بازه زمانی رو که میخوای برش بزن یعنی از از جایی که میخوای شروع بشه یه برش و انتها هم یه برش دیگه بزن بعد فیلم سه تیکه شده که قسمت دوم رو باید فیلتر موزاییک بزاری.![]()
سلام من ميخوام از افكت 3d picture in picture توي اديوس 6.02 استفاده كنم ولي هركاري ميكنم و اونو ميكشم روي عكس يا فيلم توي تايم لاين قبول نميكنه نميدونم چرا و به چه علت .
حتي پروژه هاي قديمي هم كه توي ورژن هاي پايينتر كاركردم ميارم اين افكت رو نميتونم ويرايش كنم و خلاصه گيج شدم اشكال كار ازكجاست
لطفاً راهنمايي كنين ممنون
با سلام در اديوس چطوري يك قسمت تصوير مثلا لبها قرمز هستند بقيه تصوير سياه سفيد ميمونه لطفا توضيح بدين با تشكر
In che tarza amoozashe! Shoma az 16,9 hichi nemidooni? Vase khodet tasmim migiri 4:3 baz konan
واسه من غیر فعال شده یییییییییییییی
f11 رو بزن سمته چپه پنجره ای که باز میشه گزینه mpeg همونجاست
سلام
ضمن تشکر از شما استاد گرامی
من هر چه به این تایپیک نگاه میکنم
هر جا گفتید به عکس نگاه کنید
یا عکسی نیست یا اگر هست
با توضیحات داده شده مطابقت نداره
بعنوان مثال در پست اول صفحه 3
شما فرمودید شماره 1 و 2 در صورتی که در عکس
شماره 4 و 5 وجود داره بعد درباره دو شخص در تصویر
توضیح دادید در صورتی که در
تصویر موجود شخصی وجود نداره
میشه منو راهنمایی کنید که
مشکل از من هست یا از چیز دیگه ای
تــــــــــــــــــــــــ ــــشکر
سلام ،تشکر ازتوضیحاتی که دادین،چطوری یه کلیپ 2 دقیقه رو میتونیم بسازیم و بعد از خروجی کشیدن میتونیم روی اون پروژه فیلم دیگه ای قرار داد،ممنونم راهنمائی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)