تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
کتاب رمان
خرید ویپ
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 387

نام تاپيک: آموزش ادیوس از پایه (فقط آموزش را قرار دهيد )

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دادا منم این مشکل را دارم یکی راهنمایی کنه ببینم چطور میشه یه پرو|ه را ذخیره کنیم که سری بعد فقط جایه فیلم و عکس را عوض کنیم و نیازی به ساختن دوباره کلیپ نباشه مثل کلیپهای آماده که میخریم و فقط مسیر فیلم و عکی و بهش میدیم
    بايد قبل از ساخت كليپ يخورده مديريت روي فايلها داشته باشي
    يه شاخه براي عسكها بساز و تموم عكسها رو اون تو بريز
    و همچنين يه شاخه براي فيلمها و فيلمهاي 10 الي -15 ثانيه اي رو توي اون بريز
    اسم شاخه عكس رو بزار pic و اسم شاخه فيم رو بزار video اسم فايلها ي عكس رو بزار pic01 الي pic20 و اسم فايلهاي فيلم رو بزار vid01 الي vid20
    خب سري بعدي فيلمها و عكسهاي استفاده شده رو پاك كن و سري جديد روبجاش بزار
    وقتي پروژه باز ميشه ميكس خود بخود انجام ميشه . همين

من اگر بخوام به طور موازی دو صحنه گرفته شده رو تدوین کنم باید چیکار کنم؟ بعد یه سوال دیگه,چرا رندرینگ رو سیستمم جواب نمیده؟
    فيلمها رو توي تايم لاين روي هم بزار
    يعني دوربين 1 توي لاين 1
    دوربين 2 توي لاين 2
    دوربين 3 توي لاين 3
    قبل از هر كاري بايد اين 3 فيلم رو با هم سينك كني
    يعني هر 3 فيلم با هم شروع بشن
    يعني اينقدر عقب جلو ميكني كه صداهاشون روي هم بيفتن
    حالا 3 فيلم با هم سينك شدن
    دكمه f8 رو بزن حالا مانيتورت هر 3 تا فيلم رو با هم نشون ميده
    از اينجا به بعد بايد سرعت عممل داشته باشي
    دكمه Space رو براي اجراي فيلم بزن
    حالا هر چند ثانيه يك باز از توي صفحه مانيتور دوبار كليكك كن روي تصوير دوربيني كه از همه بهتر فيلم گرفته
    چند ثانيه كه گذشت دوباره دوبار كليك كن رو تصوير دوربين ديگه
    به همينصورت كل فيلم رو تموم كن
    حالا كه بر ميگردي از اول فيلم رو ببيني ، ميبيني كه تدوين به قشنگي انجام شده
    فق شما زحمتي كه كشيدي همون دوبار كليك ها بوده

من میخواهم یه لب تاپ بگیرم مدل asus k53sv شنیدم چون xp روش نصب نمیشه نمیتونم از ادیوس استفاده کنم صحت داره لطفا راهنمایی کنید
    اديوس براي نصب شده نياز به xp سرويس پك 3 با بالا داره
    اگه روي لپ تاپتون رويس پك 3 بريزين نصب ميشه
    حالا سرويس پك 3 باشه هر چي ميخواد باشه
    يعني اگه روي يخچال هم سرويس پك 3 بريزين اديوس روش نصب ميشه و غذا هارو تدوين ميكنه

سلام

با این نرم افزار چه جوری میشه روی فیلم متن نوشت ؟ من می خوام هم زمان که فیلم در حال پخش هست ، متن هم به صورت فیکس روش قرار گرفته باشه ، ولی هر کاری میکنم متن رو اول نمایش میده و بعد شروع به نمایش فیلم می کنه !!!

لطفا هر چه سریع تر راهنمایی کنید

ممنون
    توي اين برنامه يه لاين هست كه براي متن هست
    اسم لاين هم T هست
    توي اون لاين متن رو هر جايي بنازي همون جا نمايش ميده
    مثلا ثانيه 10 يا هر جاي ديگه
    توي ابزار هاي بالاي تايم لاين يه دكمه هست با نام T اون رو بزن و متن رو وارد كن
    بعد كه تايپ كردن دكمه Ctrl+S رو بزن
    بعد متن خودكار ميفته توي پنجره BIN حالا اونو بكش و وارد تايم لاين كن

[/COLOR]سلام دوستان
    می خوام امروز یه تجربه کاری رو در اختیار دوستان ادیوس کار (البته کسانی که مثل من تازه کار هستند) قرار بدم
    من مدتی بود با یه مشکل روبرو می شدم و که وقتی از فیلمم با هر فرمتی خروجی می گرفتم دور فیلم کادر مشکی می افتاد
    ایراد کار من این بود که وقتی فیلم رو کپچر می کردم توجهی به نوحه فیلم برداری یعنی 16:9 و یا 4:3 نمی کردم
    فیلم من 16:9 بود ولی من اون را 4:3 کپچر کرده بودم اما وقتی کپجر رو درست انجام دادم دیگه به این مشکل برنخوردم
    از کجا بفهمیم که فیلم 16:9 هست یا 4:3
    1)وقتی از مانیتور دوربین فیلم رو نگاه می کنیم زمانی فیلم در که کل مانیتور نمایش داده شود 16:9 هست و وقتی کادری مشکی در اطراف آن 4:3
    2) وقتی اطلاعات فیلم کپچر شده رو از قسمت info در پریمیر یا propertize در تایم لاین ادیوس می بینیم در آن نوشته که فیلم اولیه به چه صورتی است[/QUOTE]

قبل از اينكه با دوربينتون فيلم برداري كنين بايد اونو تنظيم كنين
    16 به 9 بودن . يا 4 به 3 بودن اونو براش تعريف كنين
    اگه از LCD خونتون استفاده ميكنين حتما 16:9 فيلم برداري و تدوين كنين
    اگه مانيتور Crt دارين يا از اين تلوزيون لامپي ها حتما 4:3 فيلم و تدوين انجام بدين

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

دوستان من تا جايي كه بلد بودم كمك كردم
    لطفا سوالات بنده رو هم جواب بدين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشكرم

2. 4 کاربر از adame_haji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من با دوربینم 1080i فیلم میگیرم. تنظیمات ادیوس رو روی چه حالتی بذارم که با سرعت بالا و بدون افت کیفیت خروجی بگیرم؟
    اکثر گزینه ها رو امتحان کردم اما کیفیت خروجی همیشه پایینتر بود. لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من با دوربینم 1080i فیلم میگیرم. تنظیمات ادیوس رو روی چه حالتی بذارم که با سرعت بالا و بدون افت کیفیت خروجی بگیرم؟
    اکثر گزینه ها رو امتحان کردم اما کیفیت خروجی همیشه پایینتر بود. لطفا راهنمایی کنید.
    با راهنمایی دوستان procoder3 نصب کردم وضعیت بهتر شد. فقط بجای 1920 در 1080 خروجی 2048 در 1080 تحویلم میده!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ظاهرا دیگه کسی به این تاپیک سر نمیزنه!!!
    در هر صورت اگه کسی گذرش افتاد میتونه بگه که چرا حجم فایل خروجی با procoder3 در حالت 1080 و 720 تقریبا یکسانه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ظاهرا دیگه کسی به این تاپیک سر نمیزنه!!!
    در هر صورت اگه کسی گذرش افتاد میتونه بگه که چرا حجم فایل خروجی با procoder3 در حالت 1080 و 720 تقریبا یکسانه؟!
    تصویر ورودی شما چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تو پست بالا اشاره کردم: 1080i

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

چطور میشه با ولوم صدای قسمتهای مختلف کلیپ بازی کرد(کم و زیاد کرد)

؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلاممن مدتهاست که با پریمیر کار میکنم و با الگوریتم های کلی ندم افزارهای تدوین آشنایی دارم.مدتی است که دارم با کانوپس دست و پنجه نرم میکنم.اما در همین ابتدا با دو مشکل به نظر پیش شا افتاده اما واقعا اعصاب خوردکن روبه رو شده ام.اول اینکه نمیتونم motion رو پیدا کنم.یعنی برای حرکت دادان یک کلیپ یا تغییر اندازه دادنش همراه با کی فریم ها.البته با pic in pic کار کردم ولی به نظرم برای کار به این مهمی و سادگی باید یک دسترسی به خود تنظیمات کلیپ داشت نه استفاده از یک افکت.و اینکه در pic in pic سایز کلیپ کمتر از 100% میشه و یک حاشیه برای اون ایجاد میشه.دومین مشکل من موقع ایمپورت یک کلیپ به av2 به بالاست که تصویر به av2 میاد ولی صدا به av1 میره.مجبورم اول کلیپ رو به av1 بیارم تا صدا و تصویر هر دو روی یک لاین قرار بگیرند و بعد به لایه های بالایی ببرم.(البته من کل این تاپیک رو خوندم اما جوابم رو پیدا نکردم) اگر دوستان لطف کنند و توضیح بدهند ممنون میشم.و اگر یکی از دوستانی که به این نرم افزار اشراف خوبی دارند شماره تماسشون رو به ایمیل من بفرستند تا بتونم از اطلاعاتشون استفاده کنم و ایرادات ریز و درشتم رو ازشون سوال کنم ممنون میشم.من در دوره آزمایشی عضویت هستم و نمیتونم شماره تماسم رو به شما ایمیل یا پیغام خصوصی بکنم.باز هم ممنون.
    91212078794 ta 6

داره خودمونی میشه اسلان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه سواله حیاتی با عرض پوزش از اساتید
    سلام دوستان من یه فیلم 20 دقیقه ای دانلود کردم یه قسمت هایی از این فیلم چون از روی فیلم های ویدئو های قدیمی کپی شده یه قسمت هایی از این فیلم پرش پرش داره میخواستم بدونم چجوری این فیلمو درستش کنم کسی می تونه کمک کنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این خیلی عالیه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •