سلام
خیلی از کسانی که C رو تازه شروع کردند سوالات زیادی براشون پیش میاد
این تاپیک رو راه انداختم تا از اساتید دعوت کنم به این تاپیک بیان و به سوالات ما مبتدی ها پاسخ بده ند. تا همه با کمک هم بتونیم پیشرفت کنیم
سلام
خیلی از کسانی که C رو تازه شروع کردند سوالات زیادی براشون پیش میاد
این تاپیک رو راه انداختم تا از اساتید دعوت کنم به این تاپیک بیان و به سوالات ما مبتدی ها پاسخ بده ند. تا همه با کمک هم بتونیم پیشرفت کنیم
اولین سوال رو خودم شروع می کنم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.
#include <stdio.h>امن نمی فهمم چرا تو خط 5 ، 3 تا % داریم؟
int main()
{
int x=15, y=20;
printf("\nx=%%%d\ty=%%%d", x, y);
return 0;
}
Last edited by amsjavan; 11-11-2007 at 10:15.
اگه بخوای توی printf , خود ِ علامت % رو چاپ کنی باید 2 تا % بگذاری.درصد سوم هم اینجا نقش اصلیش رو بازی میکنه. در واقع این کد 15% و 20% رو چاپ میکنه.
یعنی بیرون از اینجا نمیشه در باره c,c++ سوال کرد تا ما اساتید جواب بدیم.
شما هم واسه افتتاحیه یه سوال آب دوغ خیاری گذاشتی که بنیانگذار باشی.
گمونم تاپیک تمامی مباحث مربوط به c++ واسه همینه.
ببخشید
Last edited by ali zi zeperto; 09-11-2007 at 18:27.
سلام
من در c++ اومدم و دو تا آرايه دو بعدي به صورت زير تعريف کردم:
int ** A;
int ** B;
و اونها رو به صورت دو تا آرايه دو بعدي 4*4 مقداردهي کردم به اين صورت:
A[0][0]=4;
A[0][1]=1;
A[0][2]=2;
A[0][3]=0;
A[1][0]=1;
A[1][1]=1;
A[1][2]=0;
A[1][3]=1;
A[2][0]=0;
A[2][1]=1;
A[2][2]=0;
A[2][3]=2;
A[3][0]=0;
A[3][1]=0;
A[3][2]=2;
A[3][3]=3;
//
B[0][0]=2;
B[0][1]=2;
B[0][2]=2;
B[0][3]=0;
B[1][0]=0;
B[1][1]=0;
B[1][2]=1;
B[1][3]=1;
B[2][0]=1;
B[2][1]=1;
B[2][2]=0;
B[2][3]=0;
B[3][0]=0;
B[3][1]=0;
B[3][2]=1;
B[3][3]=3;
//
چيزي که غير معقول به نظر ميآد اينه که وقتي درايه ها رو نشون مي دم همه درايه ها درست مثل مقدار دهي من هستند به جز درايه هاي سطر سوم از A که دقيقا مثل درايه هاي سطر سوم B ميشن!
براي اينکه بهتر بفهمين فايل سورسشو مي ذارم اينجا
سلام
من در c++ اومدم و دو تا آرايه دو بعدي به صورت زير تعريف کردم:
int ** A;
int ** B;
و اونها رو به صورت دو تا آرايه دو بعدي 4*4 مقداردهي کردم به اين صورت:
A[0][0]=4;
A[0][1]=1;
A[0][2]=2;
A[0][3]=0;
A[1][0]=1;
A[1][1]=1;
A[1][2]=0;
A[1][3]=1;
A[2][0]=0;
A[2][1]=1;
A[2][2]=0;
A[2][3]=2;
A[3][0]=0;
A[3][1]=0;
A[3][2]=2;
A[3][3]=3;
//
B[0][0]=2;
B[0][1]=2;
B[0][2]=2;
B[0][3]=0;
B[1][0]=0;
B[1][1]=0;
B[1][2]=1;
B[1][3]=1;
B[2][0]=1;
B[2][1]=1;
B[2][2]=0;
B[2][3]=0;
B[3][0]=0;
B[3][1]=0;
B[3][2]=1;
B[3][3]=3;
//
چيزي که غير معقول به نظر ميآد اينه که وقتي با دستورات زير درايه ها رو نشون مي دم همه درايه ها درست مثل مقدار دهي من هستند به جز درايه هاي سطر سوم از A که دقيقا مثل درايه هاي سطر سوم B ميشن!
براي اينکه بهتر بفهمين فايل سورسشو مي ذارم اينجا
ممنون از همه عزيزانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما توی کد:
دو تا Pointer به Pointer به عدد صحیح درست کردین که میتونه در شرایطی نقش ماتریس رو بازی کنه ولی اینجا اصلا حافظه ای به متغیر هاتون برای یک ماتریس اختصاص ندادین و اصلا تعداد سطر و ستون ماتریس هم مشخص نیست!اگه تعداد سطر و ستون ماتریس زمان کامپایل مشخص هست میتونین از کد زیر واسه تعریف 2 تا ماتریس 4 در 4 استفاده کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که عدد ها اینجا باید مقدار ثابت باشن نه متغیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه تعداد سطر و ستون ها زمان اجرا مشخص میشه(مثلا بوسیله کاربر) باید از new استفاده کنین تا اونقدر که نیاز هست حافظه برای ماتریس اختصاص بدین.
ای بابا بازم تاپیک مضخرف
متاسفانه این قسمت از مدیریت ضعیفی برخورداره
دوستان عزیز تاپیکهایی که می گن بیاید همه سوالها رو اینجا بپرسید یا ...... خلاف قوانین هستند و کلا نظم این بخش و یهم ریختن
نوشته شده توسط m3hrz4d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی به شما
می شه بیشتر در مورد عملگر new تو ضیح بدین و مثال سورس سی پلاس پلاس بذارید؟ لطفاً
ببخشید که سوالم آب دو خیاری بود خب من تازه شروع کردم این هم اولین سوالم بود حالا هم بقیه هستند سوال های بهتر بپرسند هم من می پرسم. حالا شما اگه ناراحت نمی شی به سوال دیگران جواب بدهنوشته شده توسط ali zi zeperto [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگه همه سوال ها یک جا جمع بشه بهتره
اگه شما احساس می کنی مضخرف هست به مدیر بگو حذفش کنه. به نظر من خیلی هم مفیده. خیلی از اونهایی که تازه شروع می کنن مثل من دنبال یه همچین جایی هستندنوشته شده توسط Mehran NZ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)