- - - Updated - - -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست شد کدش اون بالاس
- - - Updated - - -کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست شد کدش اون بالاس
علیک سلاام
n+5 رو تو if آخری یادت رفته n/2 بنویسی
و الگوریتمت با اعداد فرد مشکل داره (بخاطر n/2)
این الگوریتم رو بذار روش فکر کنم (دیگه پیر شدم مغزم از کار افتاده) ..
اگه با gotoxy کار کردین یه روش بگم با اون بنویس
ااام نه تا حالا کار نکردم من تازه دانشجو ام اونم سوال امتجان میان ترمم بود ولی هیچ کس بلد نبود استادمونم گفت برین جواب پیدا کنین البته در لفافه گفت ولی به هرحال.البته من الان کنجکاو شدم در مورد 2 تاسوال اگ میشه لطفا جواب بدین اول:چند سالتونه مگه؟؟
دوم رشتتون چیه؟
راستی اصلا عجله نداشته باشین تا 5 شنبه وقت دارم
یه چیز دیگ من باید این برنامه رو طوری بنویسم ک هر عددی ک بهش دادی لوزی رو نمایش بده برای قسمت بالای لوزی همچین چیزی دارم وتازه خالی باشه هم دارم ولی وقتی پایین رو براش مینویسم اصلا نشون نمیده کدش هم الان میفرستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم نرمافزار خوندم ولی خیلی سال قبل
داخل for ها رو اینمدلی تغییر دادم و برای عدد های زوج فعلا کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا شرطتون رو طوری گذاشتید که اصلا وارد پایینی نمیشه
Last edited by afceaglee2013; 23-11-2018 at 16:04.
خیللللی ممنون ولی این کد یعنی چی تاحالا اینو ندیدمgetch();
کد های قدیمی سی هستش من با نسخه قدیمی توربو سی کار میکنم .. فکر کنم تو نسخه شما هم کار کنه .. چیز خاصی نیست منتظر میمونه کاربر یه کلید بزنه . برای اینکه صفحه رو نگه داره تا ببینیم چی چاپ شده نوشتم
clrscr هم صفحه رو پاک میکنه برای مرتب کردنه لازم نیست .. یادم رفت پاکشون کنم
و اگ میشه یه توضیح مختصر برای این متغیر d ک تعریف کردین و خیلی جاها ب کار رفته میشه بدین؟لطفا!!؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون خیلی کمک بزرگی کردین بهم دو هفتس دارم خودمو میکشم جوابشو پیدا کنم نمیشه. بازم ممنون![]()
مبنای کار رو ستاره بالایی سطر اول گرفتم
هر سطر که میاد پایین ستاره ها یکی به راست و یکی به چپ میره
d همون i بود ولی از نصف پایینتر که میره برنامه با مشکل مواجه میشه چون ستاره ها از محدوده لوزی خارج میشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما به متغییر احتیاج داریم که نیم تنه بالایی رو همون i باشه ولی نیم تنه پایین تا آخرش یدونه یدونه کم بشه تا برسه به صفر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)