نميخوام ناراحتتون كنم،ولي برنامتون هنوز ايراد قبلي رو داره ..
فردا وقت كردم برات درستش رو ميزارم..
Mehrdad Sh.
نميخوام ناراحتتون كنم،ولي برنامتون هنوز ايراد قبلي رو داره ..
فردا وقت كردم برات درستش رو ميزارم..
Mehrdad Sh.
نه در این حد که شما نوشته اید
تا جایی که من اطلاع دارم ویژوال سی++ پیاده سازی استاندارد سی++ هست که بعدا شرکت هایی مثل بورلند نسخه های مختلفی از سی و سی++ را ارائه کردند
با توجه به تعدد شرکت ها اختلافات جزئی بین کامپایلرها ارائه شده وجود دارد
دوست عزیز توصیه ای دوستانه بهتون میکنم امیدوارم که رعایت کنید که نتیجه اون پیشرفت چشم گیر در عرصه برنامه نویسی است
سعی کن متغییرها ، کلاس ها ، متدها و هر چیزی که قرار است شما برای انها اسم انتخاب کنید دارای معنی قابل فهم برای همه باشد اون وقته که هر شخصی به کد شما نگاه کند متوجه خواهد شد شما چه چیزی نوشته اید
الان شما متغییرها رو a و i و . . . تعریف کرده که هیچ شخصی غیر از خود شما اون رو درک نخواهد کرد
البته نوشتن کامنت هم بی تاثیر نیست که شما تا حدودی اون رو رعایت کرده اید اما نه به صورت کامل
من با این Dev کار نکردم اما حدس میزنم باید در قسمت Properties خود IDE پوشه ای که حاوی فایل گرافیک است رو بهش معرفی کنید ( اگر توربو سی کار کرده باشی متوجه منظورم خواهید شد )
نمی دونم ولی من امتحان کردم درست بود
بازم ازتون ممنونم
دوست عزیز توصیه ای دوستانه بهتون میکنم امیدوارم که رعایت کنید که نتیجه اون پیشرفت چشم گیر در عرصه برنامه نویسی است
سعی کن متغییرها ، کلاس ها ، متدها و هر چیزی که قرار است شما برای انها اسم انتخاب کنید دارای معنی قابل فهم برای همه باشد اون وقته که هر شخصی به کد شما نگاه کند متوجه خواهد شد شما چه چیزی نوشته اید
الان شما متغییرها رو a و i و . . . تعریف کرده که هیچ شخصی غیر از خود شما اون رو درک نخواهد کرد
البته نوشتن کامنت هم بی تاثیر نیست که شما تا حدودی اون رو رعایت کرده اید اما نه به صورت کامل
ممنون
حتما راهنماییتونو توی برنامه های بعدی در نظر می گیرم
Last edited by mahdieh721; 17-03-2013 at 19:44.
کلاسی تعریف کنید که یک آرایه صحیح به طول حداکثر 100را مدیریت کند .در کلاس توابع سازنده تابع set,getمناسب برای مقدار دهی کنترل شده و بازگرداندن مقدار درایه ای دلخواه از آرایه و تابعی برای نمایش تمامی عناصر آرایه ,تابعی برای نمایش nعنصر اول آرایه و تابعی برای ادغام دو آرایه وجود داشته باشد.
میخوام یه آرایه 30 تایی تعریف کنم که هر کدوم از اجزای اون خودش یه آرایه 2 تایی باشه. چطوری؟ بعد از ساختش چطوری به هر کدوم از خونه ها دسترسی داشته باشم؟
. . . . . .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرایه دو بعدی!
int a[30][2]
خیلی راحت مثل آرایه یک بعدی به خونه هاش دسترسی دارید مثلا
a[2][2]
مرسی از هر دوتاتونآرایه دوبعدی به فکر خودمم رسیده بود ولی بلد نبودم چطوری باهاش کار کنم
با typedef نمیشه این کارو کرد؟
راستی کد های اسکی کلید های جهتی (بالا،پایین،چپ،راست) رو هم می خواستم
Last edited by Mohammad_Virus; 18-03-2013 at 22:48.
دوستان کسی می تونه بگه یه ارایه عددی رو چطوری بگیرم؟!!!می دونم خیلی سوالم چرته ولی راستش نمی دونم توی حلقه forچه شرطی برای کنترل بزارم هرچی فکر می کنم نمی فهمم![]()
Last edited by antengogoli; 19-03-2013 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)