Inkareeeeeeeeee گفت كه 400 تومن براش خرج بر داشتهنوشته شده توسط MEMA
Inkareeeeeeeeee گفت كه 400 تومن براش خرج بر داشتهنوشته شده توسط MEMA
در اون تاپیک جوابتون داده شده عزیزنوشته شده توسط hamid7stick
hiwa_it جان منظورم قيمت اين يكي بؤد.(post 3)در ضمن نكفتي؟رو همه سيستمها قابل نصبه؟منظورم سيستمهاي ضعيفتر؟نوشته شده توسط Mirage
Last edited by MEMA; 30-11-2006 at 12:08.
کامل حدود 350 یورو این مدل ،ولی خودت به دلخواه جمع کنی حدود 300 تا میشه جمع کرد
خب من اومدم باز .... پام شيكسته و نميتونم زياد پشت كامپيوتر بشينم ... يه روز يكي از دوستام اومده بودش خونه من و هي گير دادش كه واتر كولر منو بخره ... منهم الكي 50% كشيدم رو قيمت خريد خودم كه شايد پشيمون بشه كه نشدش و منهم فروختمش .... الانهم بي واتر كولر هستم تا دو سه هفته ديگه كه يكي ديگه سفارش بدم ... ... ... يكي از من پرسيده بودش كه ميشه بجاي رادياتور از آكواريوم استفاده كردش كه هم آب آكواريوم رو گرم بكنه كه احتياجي به بخاري آبي نباشه و هم اينكه سيستم رو خنك ميكنه؟!!!! منهم ميگم كه بله ميشه ولي سي پي يو هات جرم ميگيره و فرسايششون خيلي خيلي زودتر انجام ميشه و اگه درست يادم مونده باشه آب آكواريوم بايد دماي 19 20 درجه اي باشه ولي واتر كولر دماي آب رو تا 30 35 بالا ميبره ... من كه خودم دست به همچين كارهايي نميزنم ... اين ديگه به خودتون بستگي داره كه تا چه اندازه به سيستمتون اهميت بدين ... حالا شما يكمي دست نيگه دار تا نظر بقيه بچه ها رو هم بدوني ... سپاس ... بدرود
به حرف داداشت گوش میکنی خودت تیکه تیکه بگیر جمع کن خواستی بگیری خبرم کن تا با هم یه سیستم تاپ جمع کنیم
فن کارت گرافیک رو هم عوض کردم زیاد دردسر نداشت یه zalamn vf900 led رفت بالا دما رو ٣٥ تا ٤٠ میگرده
هيوا جان شما كه ديگه كولاك كردي ... ... ... منكه جرات نكردم به كارت گرافيكم دست بزنم ... ... راستي درجه 35 40 كه گفتي مال قبل از رادياتوره يا بعدش ؟؟؟ اگه مال بعدشه يه كمي زياد نيست ؟؟؟ مگه نبايد رو مكسيمم رو 35 باشه ؟؟؟ گرچه كه به هواي داخل خونه هم بستگي داره
air انداختم واتر نیست اگه واتر بندازی دما رو تو load میاره رو 46 و idle حدود 29 ولی خب اینم ضرر نداشت فن خودش خیلی گنده بود واسه همین در اوردمش
راستش از صداي فن راحت ميشي ديگه .... منكه وقتي كامپيوترمو روشن ميكنم انگار كه موتور هواپيما رو روشن كردم... كلي سروصدا داره واسه خودش
---------------------------
Last edited by hiwa_it; 07-01-2007 at 17:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)