سلام به همه دوستان
من شنیدم که با استفاده از زرنیخ و آهک میشه موهای زائد بدن رو از بین برد کسی در این مورد چیزی نمیدونه
زرنیخ فکر کنم یه نوع سنگ معدن مثل آهک باشه
ممنون از همگی هرکس بلده یا شنیده راهنایی کنه
سلام به همه دوستان
من شنیدم که با استفاده از زرنیخ و آهک میشه موهای زائد بدن رو از بین برد کسی در این مورد چیزی نمیدونه
زرنیخ فکر کنم یه نوع سنگ معدن مثل آهک باشه
ممنون از همگی هرکس بلده یا شنیده راهنایی کنه
عزیزم
اینهایی که گفتی همان مواد اولیه واجبی هستند
مواد موبر همه از این مواد دارند
نکنه آهک به خودت بزنی پوستت رو بکنی ها
قشنگ برو داروخانه یه کرم موبر بگیر
سلام علی جون خوبی
ممنون از راهنماییت راستش من قبلا از موم استفاده کردم برای اینکه موه ها با ریشه از بین بره ولی دو ماه بعدش شد همونی که بود موم درد داشت و با ریشه برمیداشت ولی دردش زیاد نبود اما حالا مو زیر پوستی میاد
نمیدونم چیکار کنم فقط تا میتونم به اجدادم فحش میدم هر چی میکشم هش از اونا ارث رسیده دکترا هم میگن
با با مشكلي نيس حل ميشه ولي شما چرا به جاي اينكه كارتو راحت كني سخت كردي موم كه خيلي درد داره در ضمن كرمهاي موبر بهداشتي تر هم هستن خوبه حالا تاول نزدي خدا رو شكر ولي سعي كن ديگه از موم استفاده نكني![]()
سلام دوستان
اما من یک کاره بهتر کردم
یک شرکت گیاهی یک روغن گیاهی به اسم روغن مورچه روجا اختراع کرده و به ثبت رسونده که من ازش استفاده کردم و واقعا جواب داد.
البته برای همیشه از بین بردن مو برای همیشه بود.
من یک شیشه خریدم و کاملا کمتر شده موهای دستم و همینطور لطیف شده!
من به صورت اینترنتی خریدم.
خیلی خوب بود هم پوستم لطیف شد.هم گیاهی هست.
راستی یکی دیگه هم بود به اسم طلا و چندتا دیگه که محتویاتش اسید بود
حواستون باشه روغن مورچه روجا Roja چون من تقلبیشو اول خریدم بعد نتیجه نداد زنگ زدم شرکتش برام یکی فرستاد اون جواب و نتیجه داد.
زرنیخ و اهک یعنی واجبی خام !!نزنی به خودتا !!!
![]()
روغن مورچه کجاش گیاهیه . قصد توهین به annni جان رو ندارم ولی من بهتر نیست که بگن روغن حیوانی . هرچی باشه مورچه حیوونه نه گیاه
نه خواهش میکنم
عزیز اسمش اینه
آخه از قدیم معروف بوده مورچه چنین خواصیتی داره
به نظر من برای همین این اسمو گذاشتند.
من استفاده کردم خیلی هم جواب داد و مفید بود
گفتم تجربمو به شما انتقال بدم
به هر حال شرمنده
از زرنيخ و آهك به عنوان از بين بردن مو در دوران حكومت آمن هوتپ چهارم در مصر باستان استفاده مي شدحتي در تاريخ پزشك فرعون به نام (سينوهه) كه در حال سفر از بابل به كشور هات (كشوري كوهستاني در قديم كه مردمي خشن داشت) وارد روستايي مي شود كه تمام زنان و مردان آنجا بدني پشمالو و پر از مو داشتن كه اين پزشك با تجويز اين دارو مردم آنجا را از زشتي نجات داده و مردم به وي دستمزد زيادي دادند. از اين رو شايد اين تركيب مورد استفاده قرار بگيرد براي نابودي مو ولي امروزه موبر هاي بدن ما از آنها قويتر و بهتر هستن ونيازي به استفاده نيست....
حالا اینجا چی شد آخر؟
یه چیزی به ما معرفی کنید که هر 2-3 روز یه بار مجبور نشیم ریشامون رو بزنیم!
تیغ و ... گرون شده! نمیصرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)