اقا چرا ما که پروفشنالیمم نمی تونیم لینک بدیم تو پستامون
پس چه ارزشی داره این همه فعالیت ما (سینا جون اون نامه که بهت نوشتم یادته حداقل یه بخشش رو انجام می دادی)
اقا چرا ما که پروفشنالیمم نمی تونیم لینک بدیم تو پستامون
پس چه ارزشی داره این همه فعالیت ما (سینا جون اون نامه که بهت نوشتم یادته حداقل یه بخشش رو انجام می دادی)
هموني كه گفتم بهترين راهه
خيلي از سايت ها اين دكمه رو دارن ....براي اينجا هم كه تگ url براي كاربرا بستست ميتونه كمك خوبي باشه تا تا راحت تر پست
بدن. اخه هر لينكي رو كپي كني خودش اتوماتيك تبديل ميشه لينك فعال :(
یکی جواب بده لطفا
Last edited by pooyaabi; 24-06-2009 at 07:09.
سلام منم عضو جدید این انجمنم ... بابا ما چه گناهی کردیم عضو جدید شدیم ...هر جا رو میخوام باز کنم ...میکوبه تو سرم که جدیدی باید دوره بگذرونی بابا تروریست که نیستیم ..جدید یم ...
سلام
مشكلات بانك اطلاعاتي حل نشد؟ تابستون شد همه تعطيل و بيكار شدن و نياز به گروه ها و پيغام بازديد كننده بيشتر احساس
ميشه.
تا كي نميشه دسترسي داشت به گروه ها؟
حدودا تا 3 سال و 330 روز ديگهسلام
مشكلات بانك اطلاعاتي حل نشد؟ تابستون شد همه تعطيل و بيكار شدن و نياز به گروه ها و پيغام بازديد كننده بيشتر احساس
ميشه.
تا كي نميشه دسترسي داشت به گروه ها؟![]()
عجب چیزی گفتیا
جواب ما رو نمی دید؟
سینا جون کجا رفته؟
اگه میشد این محدودیت دانلود فایلهای پیوست شده در تایپیکها رو بردارید خیلی خوب میشد:
چون بعضی از تایپیکها پر از فایلهای پیوست شدس و این انتظار برای اون همه فایل کشنده است!در هر مرحله فقط امکان دریافت سه فایل وجود دارد و شما تا 10 دقیقه آینده نمیتوانید فایل دیگری دانلود کنید
حالا علتش چیه که اینجوریه؟ من تو خیلی از Forum های دیگه یه همچین مشکلی رو ندیدم.
کاربر فعال هم نمیتونه !
بابا کاربر فعال هیچ فرقی با کاربر معمولی نداره
ولی 500 تا پیام خصوصی اصافی داره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)