دوست عزیز قسمت it شمارش میشه و تشکر هم داره .
قسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
دوست عزیز قسمت it شمارش میشه و تشکر هم داره .
قسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
گالري عكس شمارش پست ها خاموشه ولي تشكر ميشه كردقسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .
Last edited by officer; 10-04-2009 at 22:19.
دوست عزیز من به قسمت عکس دسترسی ندارم نمیدونم چه خبره .![]()
دوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.
براي قرار دادن عكس بايد از سايت هايي استفاده كنيد كه مخصوص آپلود عكس هستند و لينك مستقيم براي تماشاي عكس رو ميدن.... سايت هايي مثلدوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه سايت اولي يك قسمت فارسي هم داره....سايت دومي هم عكس انتخاب ميكني و يه اسم هم واسه اون ميزاري و آپلود ميكني فقط مشكل دومي اينه كه لينك به شما نميده و بايد اول عكس رو باز كني بعد از تو نوار آدرس لينك عكس رو كپي كني.
متشکر. از سایت اول استفاده کردم. امکانش هست که لینک تموم عکسایی رو که آپلود میکنیم جایی نگه داره تا دوباره کاری نشه ؟
اگر این سایت نداره سایت دیگه ای هست ؟
والا نميدونم...بايد يه سايتي پيدا كني كه اجازه بده براي خودت آلبوم بسازي....يه سر به اينجا بزن
● »» معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكس «« ●
تا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.
این ستاره رو هم تا انجایی که یاده از خیلی وقت پیش کنار نام یوزر کاربر خودم دیدم
نشان دهنده ی اینه که شما در حالت مخفی وارد فروم شده اید .
خسته نباشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)