سلام
اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن.
سلام
اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن.
خوب این چه ربطی به سؤال من داره؟
1- میخواستم بدونم این علامت : دی یا :wink چیه که بعضیا آخر پستاشون میزنند؟
اون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.نقل قول:
1- میخواستم بدونم این علامت : دی یا :wink چیه که بعضیا آخر پستاشون میزنند؟
من حدس ميزنم اين يه اسمايل بوده كه كه خيلي هم طرفدار داشته. اما بعد از اين كه با يه اسمايل ديگه جايگزين ميشه طرفداراش به جاي اسمايل اسمش رو مي نوشتند:دياون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.
نه فکر نمیکنم. خب حالا اون اسمایل چی بوده و چرا حذف شده و امثال ما از کجا به حالت حسی این دی مرحوم پی ببریم ؟
Last edited by omid-p30; 09-04-2009 at 17:09.
آقا من کشف کردم.اگه بریم توی قسمت اسمایل ها در هنگام ارسال پیام یه سری شکلک میده و در ستون جلوییش یه سری کد نوشته که اگه بجای گذاشتن اسمایل اون کد رو درست بنویسیم اون شکلک بجای کد ظاهر میشه
مثلا اگه : دی رو درست و بدون فاصله تایپ کنی این میشه:
ولی ننوشته :wink مال چه اسمایلیه.
![]()
![]()
Last edited by amir raya; 09-04-2009 at 16:05.
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من یک مشکلی دارم در گذاشتن امضا
من چند سالی هست که در پی سی ورلد هستم و با تمام امکانات ان هم اشنا هستم (نگاه به زیر اسمم نکنید این 2009 یک یوزر جدید است پس فر نکنید که من همین امسال عضو شدم)من یک امضا دارم شما برید به ادرس زیر و یک گیف و یک پی ان جی هر دو را ذانلود کنید سایزش را هم نگاه کنید حجمش را هم نگاه کنید من یک پیغام خصوصی هم برای مدیر فرستادم ولی مثل این که جواب نداد
خوب حالا شما زحمتش رو بکشید و راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
ميخواي هر 2 رو بزاري؟
بيشتر از 1 عكس نميشه تو امضا گذاشت
دوست عزيز شما نميتونيد از اين دو تا عكس استفاده كنيد چون سايزش بزرگتر از اوني هستش كه فروم در نظر گرفتـــه و ايراد ميگيره من بهتون سايزش رو درست كردم و ادرسش رو براتون ميزارم بزاريد تو قسمت امضاتون ديگه ايراد نميگيره
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)