درود
میشه بیشتر توضیح بدین .
راستش فونت فارسی هم روی سیستم نصبه .
ممنون
درود
میشه بیشتر توضیح بدین .
راستش فونت فارسی هم روی سیستم نصبه .
ممنون
.
B3HZ@D عزیز
مشکل اون پست تون رو رفع کردم
حالت پیشرفته > مدیریت پیوست ها > Select File < Add Files > (فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنید) > Upload Files > انتخاب گزینه ی Done
بعد از آپلود فایل دوتا گزینه وجود داره ( Insert Inline و Done ) .. شما گزینه ی Insert Inline رو انتخاب کرده بودید.
Insert Inline بیشتر برای عکس ها کاربرد داره که عکس به صورت Thumbnail نمایش داده میشه / برای فایل ها اگه Insert Inline رو بزنید فایل ضمیمه شده به صورت لینک نمایش داده میشه ..
چون من دقیقا همین مشکل رو داشتم. با این روش که گفتم مشکلم حل شده بود! با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز .![]()
سلام
من توی پستام جدول میذارم ولی نمایش داده نمیشه ، در صورتی که توی پنل ویرایش پست جدول بندی شده
چیکار کنم؟
ممنون![]()
صلام خدمت مدیرای گل p30
می گم اگه یه نفر از روی غسد و با آگاحی غبلی تمام پصتاشو با قلت املایی طایپ کنه و طو امضاشم اعلام کنه این خلاف غوانین هساب میشه. ؟؟؟
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
دوستان من نمیدونم چطوری میشه عکس را به صورت کامل گذاشت یعنی لینک نباشه بلکه عکس توی همون پست به نمایش دربیاد !
لطفا کمک کنید ............
سلام
دوستان من میخوام یه فایل توی کامپیوترم که پسوندش exe هست رو برای یکی بذارم باید چیکار کنم؟؟
لطفا کامل توضیح بدین
مرسی
سلام . اگر منظورتون آپلود هست . اگه برنامه WinRAR داشته باشید . روی فایل exe راست کلیک کنید ، بعد گزینه Add to archive رو بزنید بعد ok رو میزنید . فایلتون به rar تبدیل میشه و میتونید فایل رو آپلود کنید !![]()
لینک مستقیم به اون تصویر رو کپی کنین . و بعد در نوار ابزار انجمن که مشخص شده لینک رو کپی کنین.
ممنون از آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
2 تا سوال دیگه .......... 1- وقتی عکس میزاریم توی پست ، چطوری میشه همون عکس را فایل ضمیمه کرد ؟!
2- چطوری میشه لینک عکس را در کادر کد گذاشت ؟!
Last edited by arash-king; 29-11-2012 at 15:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)