سلام /
شما در هر انجمنی گزارش تخلف بزنید اون گزارش به مدیران و ناظران " همون انجمن " و نیز مدیران ارشد میرسه .
سلام /
شما در هر انجمنی گزارش تخلف بزنید اون گزارش به مدیران و ناظران " همون انجمن " و نیز مدیران ارشد میرسه .
ویرایش شد !
حذف شود
Last edited by YAHYA-PRO; 21-08-2012 at 15:16.
ویرایش:
Deleted
Last edited by Ghaioom; 21-08-2012 at 15:18.
این مرورگرو دارم.وقتی واردش میشم آپدیت میکنه خودشو بعد انجمن رو میاره وقتی میخوام وارد محیط کاربری خودم بشم ارور میده.قبل از تعویض قالب مشکلی نداشت .الان با این قالب مشکل داره اینگاری با مرورگرم سازگار نیست.بهتره مرورگر رو Uc Browser دانلود کنی راحت هم قیلتر رو رد میکنه.
دقیقا کدوم قسمت محمدومن ززیرو رو کردم همه جا رو فقط یه full بود اونم صفحه رو بزرگ کرد که هیچ افاقه ای نکرد.من بازم به سمت چپ صفحه دسترسی نداشتم.سلام
توی حالت موبال یه گزینه Full Site هست که وارد قالب اصلی میشه
دو تا ورژن نصب کردم باز که میکنم تو حالت لودینگ میمونه.اگه لینک داری بهم بده.برای گوشی جاوا.امتحان کنم ببینم نصب میشه و فعال میشه که باهاش بیام فروم ببینم مشکل برطرفه میشه.Opera Mini رو هم امتحان کنید
===========================================
ممنون از جفتتون که جواب دادین.![]()
الان درست یادم نیست ( دسترسی به GPRS ندارم متاسفانه )
اون پایین پایین صفحه چند تا گزینه هست
یکیشون خروج هست یکیشون Full Site
من یه بار با گوشیم ( جاوا ) اومدم توی فروم ، توی ورژن اصلی درست باز نمی شد و گوشی هنگ می کرد
گذاشتم روی قالب موبایل.سرعت بالاست.پست هم میشه داد.ولی متاسفانه نمیتونم برگردم.میدونم Full Site مال همونه ولی نمیتونم بیام به قالب اصلی فروم
این کارا رو هم نمیشه انجام داد:
چک کردن پ.خ
چک کردن Visitor Message
چک کردن گروه ها
در مورد Opera Mini
برای منم باز نمیشد
مدل گوشیت چیه؟
تو یکی از پست ها نوشته بودید که اگر بخواهیم یک پستی رو حتی پست خودمون رو پاک کنیم اگر گزارش تخلف رو بزنیم پاک میشه
من گزارش تخلف رو برای پستی که اشتباهی دو بار پشت سر هم اومده بود زدم و دلیلش رو باید ذکر میکردی اما بعد از اون کار هم بازم پستم پاک نشدش دلیلش چیه ؟
شاید هنوز مدیرش نیومده! یا ندیده.
فکر نکنم شاید دلیل دیگه ای داشته باشه
سلام.
یک ماهه حسابی فرصت وبگردی پیدا کردم. بعد از بررسی پست ها و تاپیکای خودم و دیگرن چند تا سوال برام پیش آمده که فکر میکنم محل مطرح کردنش همین جا باشه....
1. آیا تاپیک های بدون جواب میرن ترش؟ اگر جواب بله هست چرا؟
*مشکل من: چند وقت پیش تو بخش اینترنت پرسرعت یک کارتون(کاریکاتور) گذاشته بودم که از صد تا انتقادِ نوشتاری بدتر بود. ولی آکوا نامرد!نابودش کرد.
حالا اگر مثل وارز ها بیایم تهش بزنیم "تاپیکو زنده نگه دارید" که میشه اسپم کده ==> قوز بالا قوز
2. مشکل بعدی از دید بازدید کننده پیش میاد. من یک تاپیکو دیدم. مثلا از این نوستالژی تصویریا!! خاطره ای شخصی یادم اومده دلم میخواد مطرحش کنم، این کار اسپمه؟؟؟
**من شخصا ترجیح میدم این سبک تاپیکا مثل دیواری باشه که هر کسی روش یادگاری نوشته. تا مثل یک گالری نقاشی.
3. بعضی مباحث واقعا به هم پیوسته هست. مثلا تنظیمات مودم و شبکه و اینترنت و... چه کاری میشه انجام داد که کاربرای همه ی این تالارهای مرتبط تاپیک منو ببینن؟ زدن یک سوال تو چند تالارم که ممنوعه.
ممنونم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)