واقعا خوبه این محدودیت ها واسه یه کاربر؟
کسی نتونه تاپیکش رو پاک بکنه و مممکنه کسی(کسی که پاک کنه) تا مدت ها اصلا اون تاپیک رو نبینه
کسی نتونه پست خودش رو پاک کنه کسی نتونه بیشتر از 1 نفر پی ام بده و...
واقعا خوبه این محدودیت ها واسه یه کاربر؟
کسی نتونه تاپیکش رو پاک بکنه و مممکنه کسی(کسی که پاک کنه) تا مدت ها اصلا اون تاپیک رو نبینه
کسی نتونه پست خودش رو پاک کنه کسی نتونه بیشتر از 1 نفر پی ام بده و...
نه خوب نیست . اما لازمه.
طرف میاد تاپیک میزنه و درخواستی داره. بعد که 100 نفر وقت گذاشتن جوابش رو دادن میزنه تاپیکش رو حذف میکنه. همچنین پستی که داده شده و عده ای جواب دادن و بعد از حذفش معلوم نیست بقیه دارن به چی جواب میدن. موردی اگر هست و لازم میبینید پست یا تاپیکتون تغییری بکنه به کادر مدیریت انجمن مرتبط پیام خصوصی بدید. اجرای این موارد از طرف مدیریت امکان حداقلی پیگیری موارد رو ممکن میکنه.
از پی ام گروهی هم به طور معمول برای تبلیغات استفاده میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هزینه ای که صرف منابع انجمن میشه). عده ای (که کم هم نیستن) میخوان بدون هیچ زحمتی بیان . یه ای دی بسازن و باهاش به عالم و ادم جنس بفروشن. مثل اکثر محدودیت های پی سی ورد این محدودیت هم به خاطر سو استفاده یه عده اینترنت باز خاص ایجاد شده.
درود
دوستان من تو بخش ورزش یه تاپیک زدم اما الان بیش از یک ساعت هست که هنوز تایید نشده ایا طبیعی هست واگه تایید نشده باید از کجا بفهمم که چرا تایید نشده و علتش چی هست ؟؟؟
خب باید صبر کنید
ممکنه ناظر ها و مدیر ها دیده نباشن
پستای منم گاهی زود و گاهی دیر تایید میشه
پاک شود !!!!
Last edited by SNOW PATROL; 15-07-2012 at 15:16.
پاک شود!!!!!
Last edited by SNOW PATROL; 15-07-2012 at 15:15.
بعد از بیش از 6 ساعت هنوز تاپیک تایید نشده اشالله که خیره دوستان چرا انقدر سایت داون میشه؟؟؟؟
ظاهرا به دلیل سیستم جدید جست و جوی فروم هست
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید آخرین نفری که پست داده مشخص هست . اما وقتی وارد تاپیک مورد نظر میشم آخرین پست مربوط به خودم هست . چطور ممکنه ؟؟
امکانش نیست ؟؟
گفته شده بود که 11:50 امشب تا چند ساعت سایت در دسترس نیست
ولی من ساعت 1 تو سایت بودم
امیدوارم تغییراتتون اساسی بوده باشه
خوب مدیران اگه میتونید به حرف کاربرا گوش بدید حیف فروم به این خوبی نیست؟
این محدودیت های کوچک هم بردارید دیگه...![]()
Last edited by MR.CART; 16-07-2012 at 04:18.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)