پس حتما جاوا اسکریپت غیرفعاله. از یه مرورگر دیگه هم تست کن. مرورگرتو هم بگو.
پس حتما جاوا اسکریپت غیرفعاله. از یه مرورگر دیگه هم تست کن. مرورگرتو هم بگو.
ممنون رفیق من از اپرا استفاده میکنم با کروم که وصل میشم مشکلی ندارم حالا مشکل چیه؟؟
Opera 8/9
In Opera click on the 'Tools' menu (step 1) and select 'Preferences' (step 2) as shown on the picture.
![]()
Click on the 'Advanced' tab (step 3), then click on the 'Content' option (step 4) and check the 'Enable JavaScript' checkbox (step 5). Finally click on the 'OK' button (step 6). This concludes enabling JavaScript for Opera 8 or 9.
![]()
If the problematic Web page (which did not work without JavaScript) is still opened inside Opera, simply press the 'F5' key on your keyboard to reload it. Now it should work correctly.
Note: This procedure applies to older and/or future versions of Opera as well, with minor differences. The most important step is to find the 'Enable JavaScript' option and check it.
PC
- In the Tools drop-down menu at the top of the window, select Preferences...
- Select the Advanced tab at the top on the Preferences window.
- Find the Content item in the list on the left-side of the window and select it.
- Then, check the Enable JavaScript checkbox.
- Click OK to save your changes and close the Preferences window.
- Finally, Refresh your browser.
MAC
- Select the Safari menu item from the Apple/System bar at the top of the screen.
- From the drop-down menu, select Preferences.
- Select the Content icon/tab at the top of the Preferences window.
- Then, check the Enable JavaScript checkbox.
- Click OK to save your changes and close the Preferences window.
- Finally, refresh your browser.
رفیق جاوا اسکریپت فعاله مشکل جایه دیگست من اصلا تنظیمات رو دستکاری نکردم
سلام
من میخوام یک کلیپ ویدئویی رو insert کنم تا مثل یــوتــیــوبـــ هر کاربری با کیلک بر روی آن بتواند آنرا تماشا کند . اما نمیشه و بصورت لینک ذخیره میشه .
(موضوع کلیپ هم مقایسه بین هاردها هست) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آپــارات هم گذاشتم و لینکشو وارد کردم بازهم نشد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت هیستوری ککوکی اینارو پاک کن دوباره چک کن.
اگه نشد دوباره اپرا نصب کن. تو قسمت اینترنت و شبکه مرورگرها تاپیک اپرا هم سوال کن.
این یه جریان دیگه ای داره.
انگار برا اینجور چیزا نیست یا کلا فعال نکردن!!
ویدیو باید لینک از سایت های پخش ویدیو باشه، نه فایل ویدیو. سایت های زیر پشتیبانی میشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار ممنون ...
متاسفانه سایتهایی که پشتیبانی میشه همگی فــیــلــتــر هستند . خیلی خوب بود که از سایتهای بیشتری پشتیبانی بشه ، مخصوصاً سایتهای پخش ویدئو ایرانی ...
اینها پیش فرض های vb هستن، برای اضافه کردن باید از نو نوشته بشن که مطمئن نیستم اصلا پلاگین هایی برای سایت هایی مثل آپارات وجود داشته باشه. بهتره همون لینک رو قرار بدیم.
خوب فیلتره دیگه چطوری قرار بدیم؟!!
قرار بدیم پخش نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)