سلام.
خیلی ساده هست، میری توی بخش مورد نظر و اونجا سوالت رو که مربوط به اون بخش می شه بپرس.
سلام.
خیلی ساده هست، میری توی بخش مورد نظر و اونجا سوالت رو که مربوط به اون بخش می شه بپرس.
آقا منظور از پیام شخصی گذاشتن همون Email فرستادن هست ؟ یا طرف میتونه تو فروم پیامهاش رو بخونه ! چه جوری میشه پیام شخصی گذاشت ؟ اگه برام آدرس ها رو بنویسید ممنون میشم . منظورم اینه از کجا باید پیام رو بنویسم ؟ اگه طرف تو فروم نباشه میشه براش پیغام شخصی گذاشت ؟
Last edited by patrician1989; 19-02-2008 at 17:50.
سلام.
نه e-mail فرستادن نیست، این یک سیستم جدا هست که فقط برای فروم هست.
اینجا هیچکس آدرس جدا گانه ای نداره شما به هرکس که خواستی پیغام خصوصی بزنی میری رو اسمش کلیک می کنی و یک منو ظاهر می شه بعد یک قسمت نوشته: "فرستادن پیغام خصوصی به aaaa" ، بعد یک صفحه ای می یاد که ادیتورش شبیه به همین ادیتوری هست که پست ارسال می کنی، این یکی از راهاش هست که من گفتم.
آره اگه طرف توی فروم عضو باشه و آنلاین هم نبود می شه واسش پیغام خصوصی بفرستی.
ممنون اما فقط ۳ تا گزینه داره . اون گزینه ای که شما گفتید نه فارسی و نه انگلیسیش هست . یکی برای دیدن پروفایله
یکی برال دیدن پستهای طرف مقابله
یکی برای اضافه کردن به لیست دوستان . خواهش می کنم کمک کنید .
خوبه
اما بهتر می شد
اون بالا اسم پی سی ورلد رو نمی زدی
ما راحت کپی می زدیم تو سایتمون
بچه ها من یه بار یه یه نام کاربری جدید ساختم بعد به دلایلی نتونستم ثبت نام را کامل کنم حالا هم رمز هم ایمیل را یادم رفته چه کار کنم.خواستم یه کاربری دیگه با همون نام درست کنم اما نمی شه.راهنمایی کنین
واسه چی کسی سوال من جواب نمی ده.مگه اینجا نباید از مشکلات حرف زد و برطرف کرد.
سلام
تو این سایت بخش علمی که بدرد دوره ی راهنمایی بخوره هست یا نه ؟؟؟
آقا ممنون
کارت خیلی خوب بود.واقعا بهش نیاز داشتم.
برم بخونم بازم مچکر
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)