یه گفت و گویی که تو گروهم ایجاد کردم رو میخوام حذف کنم اصن میشه یا نه چه جوریاست ؟
یه گفت و گویی که تو گروهم ایجاد کردم رو میخوام حذف کنم اصن میشه یا نه چه جوریاست ؟
فکر نکنم خودت بتونی مگر این که ویرایش رو بزنی بنویسی ویرایش شد!
یا به یه مدیر بگی این کار رو بکنه![]()
مثل کامنت های پروفایل پاک میشه .یه گفت و گویی که تو گروهم ایجاد کردم رو میخوام حذف کنم اصن میشه یا نه چه جوریاست ؟
-
اول گفت و گو را انتخاب کن
بعد لز قسمت مدیریت ( پائین سمت چپ ) گزینه delete disscussions را انتخاب کن
و Go را بزن .
این کا رو کردم اما این اومد
You did not select any valid discussions
چرا؟یعنی اینکه ؟
چرا بعضی اوقات که پست حذف میشه پیغام خصوصی میاد مینویسه: Post Deleted؛ ولی بعضی مواقع دیگه مینویسه: Post Moved؛ در صورتی که در هر دو حالت دیدم فقط پاک شده.
ضمنا بعضی اوقات شده پست من از تایپیکی حذف شده (بدون اینکه تایپیک حذف بشه) ولی هیچ پیغام خصوصی ای نمیاد و اطلاع نمیده، چرا؟
این یعنی اینکه هیچ زیر گروهی را انتخاب نکردی .این کا رو کردم اما این اومد
You did not select any valid discussions
چرا؟یعنی اینکه ؟
جلوی هر زیر گروه یه مربع هست اون را تیک بزار
زمانی که مینویسه deleted یعنی کلا پست شما حذف شده ! ولی وقتی مینویسه Moved یا میره انجمن ترش یا به جای دیگه منتقل میشه !چرا بعضی اوقات که پست حذف میشه پیغام خصوصی میاد مینویسه: Post Deleted؛ ولی بعضی مواقع دیگه مینویسه: Post Moved؛ در صورتی که در هر دو حالت دیدم فقط پاک شده.
ضمنا بعضی اوقات شده پست من از تایپیکی حذف شده (بدون اینکه تایپیک حذف بشه) ولی هیچ پیغام خصوصی ای نمیاد و اطلاع نمیده، چرا؟
--
مدیران میتونن پیغام آکوا رو غیره فعال کنند
سلام عزیزان.
من تو پی سی ورد پیر شدمو چیزی یاد نگرفتم.
یه سوال خیلی خیلی ابتدایی داشتم... چرا من اون قسمتی رو که برای تغییر فونت یا تغییر رنگ یا... کردنه تو حالت پیشرفته ارسال جواب ندارم.!!!!!!!!!!! من الان 4 ساله این سوالو داشتمو نمی دونم روم نمی شد یا حالشو نداشتم(دیبپرسم.
منتظرم عزیزان به این پیرمرد انجمن (با توجه به تاریج عضویتم(!من زیاد حرف نمی زنم(نمی نویسم) بیشتر میخونم واسه همینه تعداد پستام کمه در واقع اصلا به تعداد پست اهمیت نمی دم***این قانون شماره ی 1 منه***) میگم وگرنه سنی ندارم دی
پیشاپیش Thank you وای ببخشید مرسی نه درواقع متشکرم یا شاید بهتر باشه بگم پیشاپیش ممنونمممممممممم
Last edited by Y@var; 29-08-2009 at 00:14. دليل: 3 به 4 تبدیل شد!
وایییییییییی مشکلمو حل کردم.
چقدر من هوشیارم! شرمنده مزاحم وقت شریفتون شدم خودم تنظیماتشو پیدا کردم باید برم حسرت این سال های از دست رفته رو بخورم
که فقط متن خالی میفرستادم
![]()
سلام من چطور میتونم در بحث ها شر کت کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)