خوبه........
خوبه........
نوشته شده توسط aliali58 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط hamid2006gh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون دوست عزيز از راهنماييتنوشته شده توسط pesareabi4000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم امتحان ميكنم ببينم درست ميشه يا نه . متشكرم
دوستان شرمنده ام پست بيخودي دادمنوشته شده توسط aliali58 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط hamid2006gh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه داشتم چيزي كه دوستمون ياد داد امتحان ميكردم
با تشكر
نوشته شده توسط M E H D I [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به مهدي جان عزيز
Last edited by ALIKH213; 25-01-2008 at 06:13. دليل: تغييرات
سلام دستتون درد نکنه اقا مهدی اموزشتون عالی بود
سلام مهدي جان
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه اسم تاپيك رو عوض كرد
سلامنوشته شده توسط kingoftherap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میتونی پست اولت رو ویرایش کنی و عنوان رو تغییر بدی (من یه بار اینکار رو کردم )......
البته به شرطی که با موضوع اون بخش مرتبط باشه ....
اگه نتونستی به مدیر بخش بگو تا برات عوض کنه
بازم سلام
چطوري توي نوشته هام عكس بزارم؟؟؟ ديگه دارم كچل مي شم ؟؟
چطوري مي تونم عكس هاي دانلود شده ي خودمو بزارم؟؟
عضویتتون رو تبریک میگمنوشته شده توسط hinata [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه ی "وارد نمودن عکس" که یه آیکون منظره داره رو بزنین و توی صفحه ای که باز میشه لینک عکس رو وارد کنین بعد ok رو بزنین
اينو مي دونم ولي وقتي عكس مورد نظرت داخل my computer هست چطري آدرس بدم؟؟؟توضيح بديد(لطفا)نوشته شده توسط پاکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)