سلام.ممنون دوست عزیز.سوال بالایی رو چرا جواب ندادی.بازم ممنون.
سلام.ممنون دوست عزیز.سوال بالایی رو چرا جواب ندادی.بازم ممنون.
فکر کنم که بایس مدیرا تصمیم بگیرن که کی تموم میشهسلام
پس این دوره آزمایشی من کی تموم میشه؟
28 پست دادم.
ناراحت نباش...اندکــی صبر ، سحر نزدیک است![]()
سلام به روی همچون گل شما !سلام به همگی دوستان گل.من میخواستم بدونم چجوری یک تاپیک رو کلا دان کنم.
دانلود کردنشرو باید از برنامه ها کمک بگیری ... تو Assistantها گشتم بود ... بگرد هست !![]()
خب آره دیگه به همین سوپر مدیر بازنشسته ی خودمون BABAK یه نگاه بنداز ... تا چند سنوات پیش پر ستاره بود ...راستی من یه نفر رو دیدم دو ستاره که کاربر فعال شده بود.ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی چون دیگه پیر شدن ، دیگه بازنشسته هستند و روز به روز ممکنه ستاره هاش کم بشه ...
یه چیزی دیگه که ، هر کی بنا به براهین مدیرا پست مفید بده ... اونم خودمم نمیدونم منظور مدیرا از پست مفید چیه ! ؟الگوریتمشو نمیدونم
... می تونه کاربر فعاله باشه !
این که خوبهراستی من یه نفر رو دیدم دو ستاره که کاربر فعال شده بود.ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
AQOA با 30 تا پست همکار شده![]()
آره...جريان چيه...من هرچي سرچ كردم اين 30 تا پست را پيدا نكردم...![]()
گل گفتی! منم پیداشون نکردم، شایدم خودش پاکشون کرده.
عزیز من این aqoa اصلا وجود خارجی نداره!!!!!!!اون یه یوزر اتوماتیک هست(فکرکنم)
مدیر ها که یه پست رو پاک میکنن یه پیغام اتوماتیک به ما ارسال میشه.
من الان 186 تا پست دارم چرا هنوز در مرحله آزمایشیه عضویت هستم ؟!!
ما هم مودونیم!عزیز من این aqoa اصلا وجود خارجی نداره!!!!!!!اون یه یوزر اتوماتیک هست(فکرکنم)
مدیر ها که یه پست رو پاک میکنن یه پیغام اتوماتیک به ما ارسال میشه.
در واقع aqua یه یوزر نقاب مانند برای کسی که پست ها رو پاک می کنه هستش !
اون 30 تا پست هم برای خارج شدن از ازمایشی هستش!![]()
این مدلیشو دیگه ندیده بودممن الان 186 تا پست دارم چرا هنوز در مرحله آزمایشیه عضویت هستم ؟!!
به آقا سینا اطلاع بده...بهش بگو...شما فکر میکنم که الآن باید در حال خودمونی شدن باشی...
///
اینجا مثل اینکه رسمه که یه چند وقت یکبار در مورد جناب آکوا ( دامت برکاته) یه بحثی به پا شه...
بابا این یه یوزر مشترک بین همه ی مدیراست که وقتی پستی پاک میشه یا برای تازه واردها تایید میشه ، دیگه اسم اون مدیر اورده نمیشه و به نام آکوا به کاربر
اطلاع رسانی میشه...و السلام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)