چطور میشه کاربر فعال یک انجمن شد؟آیا باید توی اون انجمن عضو شد یا اینکه به تعداد پست توی اون انجمن بستگی داره؟
چطور میشه کاربر فعال یک انجمن شد؟آیا باید توی اون انجمن عضو شد یا اینکه به تعداد پست توی اون انجمن بستگی داره؟
خب وقتی شما عضو انجمن اصلی میشی دیگه چیزی به نام عضویت در سایر انجمن ها نداریم...چطور میشه کاربر فعال یک انجمن شد؟آیا باید توی اون انجمن عضو شد یا اینکه به تعداد پست توی اون انجمن بستگی داره؟
شما وقتی فعالیتت رو روی یک بخش متمرکز کنی و در همون انجمن به صورت مداوم فعالیت مفید انجام بدی میشی کاربر فعال اون انجمن ... اگر این فعالیتت در همه انجمن ها باشه میشی کاربر فعال انجمن ها.
سلام
من یه عضو تازه واردم
فقط می خواستم یه سوال بپرسم
ببینید مرور گر من(اینترنت اکسپلورر) جدیدا لیست صفحات history رو بعد یه بار خاموش کردن سیستم پاک میکنه
من چیکار باید بکنم
منم ممنون
فقط اگه به اون سوالمم زودتر پاسخ داده بشه
واقعا مچکر میشم
خوش اومدیانشالله مدیر شدنتون رو ببینیم
پرسشتون چیه دوست من؟؟؟
بچه ها یه پرسش واسه خودم
با این محتوای مخفی چطوری باس کار کرد؟ من هر کاری می کنم نمی تونم ایجادش کنم
پست شماره 1022با این محتوای مخفی چطوری باس کار کرد؟ من هر کاری می کنم نمی تونم ایجادش کنم![]()
موفق باشید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چه مسخره بازی ای هست؟؟؟؟
چرا برخی تونستن عکس هایی با اندازه های 500x300 بگذارن و سایزش هم بیشتر از 30 کیلوبایته، اما ما نمی تونیم؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
برای اینکه یا اونا از خیلی وقت پیش که قانونی برای اندازه ی عکس نبوده استفاده کردن و از عکسی و هر اندازه ای که دلشون خواسته استفاده کردن و همینجوری هم در پایگاه داده ی سایت ذخیره شده . الان چون این حد محدود شده شما که تازه واردید نمیتونید ... این قضیه بر میگرده به سال 57این چه مسخره بازی ای هست؟؟؟؟
چرا برخی تونستن عکس هایی با اندازه های 500x300 بگذارن و سایزش هم بیشتر از 30 کیلوبایته، اما ما نمی تونیم؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)